Voi ce ziceți?/Cum vi se pare bonusul de 500 de euro promis medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienții cu coronavirus? Este corect să fie plătiți în plus?

Voi ce ziceți?/Cum vi se pare bonusul de 500 de euro promis medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienții cu coronavirus? Este corect să fie plătiți în plus?

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că a cerut Guvernului să identifice fonduri europene pentru a putea plăti un bonus lunar medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienții Covid. ”Cred că o sumă de 500 de euro pe lună pentru medicii și personalul medical care lucrează cu pacienți COVID ar fi un bonus onorabil”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Măsura este anunțată pe fondul unui val de demisii din mai multe spitale din țară. Zeci de medici și asistente au anunțat că demisionează acuzând că sunt trimiși în linia întâi în lupta cu coronavirusul fără materiale de protecție și fără echipamentele necesare. Unii au declarat că pleacă din sistem de teama că s-ar putea îmbolnăvi sau pentru că nu vor să-și infecteze familiile.

  • Cum vi se pare bonusul de 500 de euro promis medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienții cu coronavirus? Suma este ok pentru România sau era nevoia de un bonus mai mare?
  • Este corect să fie plătiți în plus?
  • Este corect ca suma să fie plătită în mod egal medicilor și asistentelor?
  • Voi, cititorii Comisarul.ro, ce părere aveți? Sunteți invitați să vă argumentați răspunsurile.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

4 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo