Voicu (PNL): În opinia mea, cel mai potrivit candidat la Primăria Capitalei este Predoiu

Voicu (PNL): În opinia mea, cel mai potrivit candidat la Primăria Capitalei este Predoiu

Vicepreședintele PNL Mihai Voicu este de părere că liderul filialei București, Cătălin Predoiu, este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei.

"Pot să vă spun o opinie personală, aceasta nu este îngrădită în niciun fel. În acest moment, în opinia mea, cel mai potrivit candidat este Cătălin Predoiu. Este președintele organizației de București, este un om politic cu o experiență ce nu poate fi pusă la îndoială. Mai mult decât atât, pot să vă spun că este pe deplin susținut de toți colegii, președinții organizațiilor de sectoare, candidații de primar de sector, care sunt desemnați în acest moment, beneficiază fără niciun dubiu de susținerea copreședinților partidului și cred eu, este opinia mea, că e cel mai potrivit candidat în acest moment", a spus Voicu, marți, la RFI.

Întrebat dacă în cazul în care ar candida și ar pierde alegerile Predoiu nu ar fi într-o situație delicată în perspectiva alegerilor parlamentare viitoare, Mihai Voicu a răspuns: "Nu cred că are sens să discutăm despre candidatură, despre câștig sau despre pierdere. Suntem un partid important din România și trebuie să gândim din perspectiva lucrului care se întâmplă în acest moment, candidatura la București, unde PNL are un scor politic extrem de bun. Așadar, nu este deloc o discuție serioasă aceea a pierderii alegerilor".

Liberalul Ludovic Orban a declarat luni că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA , își va retrage candidatura de la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei și va demisiona din conducerea PNL, dar și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților .

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că respectă opțiunea lui Ludovic Orban de a demisiona din funcția deținută în partid în urma anchetei DNA, menționând, în ceea ce privește candidatura pentru Primăria Capitalei, că acest subiect va fi discutat, marți, la Biroul Politic Național.

"Avem resursă umană care să câștige Primăria Capitalei. Este într-adevăr o problemă că renunțăm la o candidatură care, conform tuturor analizelor, era singura candidatură în competiție la acel moment care să bată candidatul PSD, dar PNL are multe alte variante cu care să vină în fața electoratului", a spus liderul PNL.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”