Voiculescu despre afirmația lui Dragnea privind spitalele: Să ne facem temele înainte să vorbim

Tehnocrații aveau obiceiul să își facă temele înainte să vorbească, susține fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, în replică la afirmațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora la Ministerul Sănătății ar putea fi găsite "niște documente privind închiderea a 100 de spitale".

"Aud că domnul Dragnea spune la televizor că tocmai a descoperit la minister că eu voiam să închid vreo 100 de spitale. Dacă o să conducă țara așa cum înțelege sistemul sanitar, atunci din "grădina maicii domnului" (felicitări pentru metaforă, doamna Birchall!) ne va transforma rapid în ograda unde a înțărcat mutu' iapa. PS La tehnocrați era acest obicei... să ne facem temele înainte să vorbim", a scris Vlad Voiculescu, joi, pe Facebook.

El le-a recomandat social-democraților care vor "să-și ajute șeful să înțeleagă" să citească un document atașat postării sale, un referat pe care l-a semnat, în calitate de ministru, prin care cere constituirea unei comisii care să analizeze și monitorizeze situația a peste 100 de unități sanitare.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat joi că a discutat, la Parlament, cu ministrul Sănătății, care "era foarte supărat", pentru că "se pare că o să găsească niște documente privind închiderea a 100 de spitale".

"În ministere găsesc tot felul de lucruri (noii miniștri — n.r.). Ministrul Sănătății am înțeles că era foarte supărat pentru că se pare că o să găsescă niște documente care pregăteau închiderea a 100 de spitale, pentru că spitalele respective n-au fost ajutate, nu au primit bani de la minister. În fiecare zi, colegii mei din Guvern tot descoperă 'mine' în fiecare minister. Până la urmă, cineva va trebui să răspundă pentru această atitudine, pentru că deja nu mai este politic. (...) Ministrul Sănătății a venit la mine să-mi spună exact aceste lucruri, pentru că era foarte supărat", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Scrisoare deschisă a unui diasporean către România

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!