Voiculescu: Solicităm o implicare mai puternică a reţelelor de spitale MAI, SRI, MApN, al Transporturilor

Voiculescu: Solicităm o implicare mai puternică a reţelelor de spitale MAI, SRI, MApN, al Transporturilor

Ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu, a solicitat reţelelor de spitale MAI, SRI, MApN, al Transporturilor o implicare mai puternică în gestionarea pandemiei de COVID-19.

"Solicităm o implicare mai puternică a reţelelor de spitale MAI, SRI, MApN, al Transporturilor, şi suntem siguri că vom primi ajutor. De altfel, o bună parte dintre ei s-au implicat deja cât se poate de serios în gestionarea acestei pandemii", a afirmat Voiculescu, într-o conferinţă de presă.

Ministrul a cerut, de asemenea, "spitalelor de cronici" să se implice mai mult în tratarea pacienţilor non-COVID.

"Anumite spitale de cronici, aşa numite spitale de cronici, spitale care deşi au baza materială şi resursa umană pentru a oferi îngrijire urgenţelor nu au făcut-o întotdeauna. Va trebui un efort, solicităm un efort din partea acestor spitale pentru specialităţi precum Ortopedie, ORL, Urologie, Chirurgie şi aşa mai departe", a arătat Vlad Voiculescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...