Voiculescu: Voi continua să lupt pe viață, pe moarte, pe pușcărie, pe orice risc împotriva abuzurilor

Voiculescu: Voi continua să lupt pe viață, pe moarte, pe pușcărie, pe orice risc împotriva abuzurilor

Omul de afaceri Dan Voiculescu a declarat marți, după ce a fost eliberat condiționat, că va continua să lupte împotriva abuzurilor "celor puternici" indiferent de riscuri, mai ales că "determinarea" sa este întărită de cei trei ani de pușcărie.

"La orizont, eu văd în continuare o luptă pe viață, pe moarte, pe pușcărie, pe orice risc cu abuzurile. Cu abuzurile, mai ales ale celor puternici împotriva celor care nu se pot apăra singuri, împotriva celor care au în ei dorința de a se apăra și nu au puterea de a o face. Voi continua cu toate forțele mele, mai ales că determinarea mea este acum întărită de cei trei ani de pușcărie să lupt cu abuzurile. (...) O să ne mai vedem, o să ne mai auzim", le-a spus Voiculescu jurnaliștilor, după ce a fost externat din Spitalul Universitar din București.

Voiculescu a susținut că în dosarul ICA nu este niciun prejudiciu, deoarece decizia dată în august 2014 "va fi demontată de justiția română".

Tribunalul București a decis marți ca Dan Voiculescu să fie eliberat condiționat din închisoare, după ce a executat aproape trei ani din cei 10 primiți în dosarul ICA.

Dan Voiculescu a fost eliberat direct din Spitalul Universitar București, unde a fost internat săptămâna trecută, fiind diagnosticat cu ocluzie intestinală.

AGERPRES/(A — autor: Eusebi Manolache, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un misterios monolit din metal, similar cu cel găsit recent în SUA, a apărut lângă o cetate dacică din …

2 SCANDAL la Realitatea Plus! Boul PSD din imagine, trimis de moderatoare să vorbească la veceul din curte după …

3 VIDEO DSP a închis târgul de Crăciun deschis ilegal de imbecila de Fiola! Nu avea nicio aprobare, dar ea a înc…

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 Un text despre femei care merită citit...