„Vom ieşi de aici cu bine. Nu cred că le pasă prea mult dacă plecăm"/Ce vorbeau fetele fraţilor Tate cu apropiaţii

„Vom ieşi de aici cu bine. Nu cred că le pasă prea mult dacă plecăm"/Ce vorbeau fetele fraţilor Tate cu apropiaţii

Antena 3 CNN a intrat în posesia mai multor stenograme incendiare. Una dintre discuţii pare să fie purtată pe WhatsApp de o victimă din America cu mama sa.

Ce vorbeau fetele fraţilor Tate cu apropiaţii. Mărturii şocante:

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Tânăra este cea care a reclamat că a fost ţinută captivă şapte zile în vila din Pipera şi, potrivit unor surse, vrea daune de la Tristan Tate de 100.000 de euro.

Andrew și Tristan Tate se află în continuare în arestul Poliției Capitalei. Cei doi milionari britanici susțin în continuare că sunt nevinovați. În ultimele zile, procurorii i-au condus la DIICOT de mai multe ori, acolo unde au asistat la ancheta informatică. Deși avocatul celor doi, Eugen Vidineac a precizat că nu există deocamdată dovezi care i-ar incrimina, totuși ies la iveală detalii incredibile despre activitatea lor. O stenogramă identificată de autorități arată poziția unei tinere din America, despre care părinții au reclamat că este sechestrată în casa celor doi milionari. Autoritățile române au intrat atunci în casă peste frații Tate,acolo unde au identificat-o și pe tânăra respectivă.

Întâmplarea a avut loc anul trecut, iar conversația dintre mamă și fiică a avut loc în 6 aprilie 2022

Emma: Uite, ştiu că tu nu crezi că mă pot descurca, dar pot. Nu sunt atât de îngrijorată, lui Tristan nu prea-i pasă dacă plec pentru că i-am făcut pe fraţi să creadă că suntem îndrăgostiţi. Ei cred că fugim înapoi. Principala mea îngrijorare vine din ce spun unele fete. E mult de explicat. Dar vom ieşi de aici cu bine. Nu cred că le pasă prea mult dacă plecăm oricum ceea ce mă face să mă simt ok. Voi da un telefon. Şi fă ceea ce trebuie în situaţia respectivă. Chiar acum amândoi vrem să fim în Londra.

Mama Emmei: Du-te la Londra, dar de ce am alertat toată Ambasada Americană? Produci o agitaţie majoră, pentru că puşcaşii marini şi toate trupele americane sunt pe drum acum f. Emma f.

Emma: Tu ai sunat. Eu nu am făcut-o. Mamă, vreau să plec la Londra. Tu ai sunat, e treaba ta. Spune-le să vină marţi, când vom pleca. Atunci pot vedea totul. Uite, dacă mă opreşti să nu plec la Londra, aşteaptă-te să dispar. Vreau să merg la Londra. Cum îndrăzneşti să mă pui în pericol aşa? Tu ai sunat! Nu eu!

Mama Emmei: Du-te dracului Emma cu aroganţa şi ignoranţa ta, du-te în Bangkok, ori în Bora Bora, cine te opreşte? Toată Ambasada Americană este în alertă! Să-ţi fie ruşine!

Emma: Asta e vina ta! Mulţumesc!”, se arată în stenogramele obținute de procurori.

Frații Tate au schimbat tactica de apărare

Andrew și Tristan Tate au fost arestați la finalul anului 2022. Cei doi milionari sunt acuzați de trafic de persoane și viol. Măsura de arest în cazul lor a fost prelungită, iar ancheta continuă. Pe parcursul acesteia ies la iveală detalii incredibile despre activitatea celor doi.

Autoritățile române au confiscat de la frații Tate peste 3,6 milioane de euro, constând în 15 bolizi de lux și alte bunuri.

Dacă până acum erau extrem de vocali atunci când erau scoși din arest și conduși la DIICOT, recent, frații Tate au schimbat tactica. Ambii au preferat tăcerea în fața jurnaliștilor la ultima vizită la DIICOT.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...