„Vorbe, nu fapte”, cum zicea prostovanul din fruntea PSD?/Ciolacu și Simonis, cu pantofi italienești identici, de 1.500 USD, la ziua patriarhului Daniel

„Vorbe, nu fapte”, cum zicea prostovanul din fruntea PSD?/Ciolacu și Simonis, cu pantofi italienești identici, de 1.500 USD, la ziua patriarhului Daniel

Austeritate în PSD: președintele partidului, Marcel Ciolacu, și prietenul său, Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, s-au afișat cu pantofi italienești identici, de peste 1.500 USD, la ziua patriarhului Daniel, scrie defapt.ro .

Evenimentul a avut loc pe 22 iulie, la Palatul Patriarhal , unde Ciolacu a ținut și un discurs în care l-a lăudat pe patriarh.

Ciolacu și Simonis, cu pantofi italienești identici

Pantofii sunt produși Santoni, o companie din Italia care se laudă cu faptul că produce manual toți pantofii. Modelul folosit de cei doi este „MEN’S POLISHED BLUE LEATHER WHOLECUT SHOE”. El se vinde la diferite prețuri, fie la 1.050 de euro pe site-ul companiei, dacă se vând în Europa, fie la peste 1.500 USD dacă se vând în SUA.

Pantiofiorii din Italia, produși manual

Însă, potrivit unor surse din PSD, pantofii nu ar fi fost cumpărați de Simonis și Ciolacu, ci ar fi fost primiți cadou de la o colegă de partid.

Pantofii purtați de Ciolacu și Simonis se vând în SUA cu peste 1.500 USD

În iunie 2023, într-o încercare de a-și face o imagine de om obișnuit, Marcel Ciolacu a povestit că a avut, pe vremuri, mașini second-hand.

„Am condus mașini second-hand din Germania, am făcut mai multe firme și am încercat să străbat prin capitalismul sălbatic al anilor’90, mi-am luat apartament cu două camere pe strada Viitorului și am îndrăznit la un moment dat să-mi închid și balconul.

Pe scurt, am făcut ceea ce am crezut că este mai bine pentru familia mea! Nu am făcut nimic de care să îmi fie rușine. Nu mi-am făcut de rușine părinții. Nu am furat”, a susținut liderul PSD, pe Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB