Vrăjitoarele din Dămăroaia au „scuturat” de 20.000 de euro o ucraineancă stabilită în Italia/„Descântece” pentru bani și bijuterii „posedate”

Vrăjitoarele din Dămăroaia au „scuturat” de 20.000 de euro o ucraineancă stabilită în Italia/„Descântece” pentru bani și bijuterii „posedate”

O femeie din Ucraina stabilită în Italia a apelat la o vrăjitoare din cartierul bucureştean Dămăroaia pentru a-şi rezolva problemele personale, însă a rămas fără 20.000 de euro şi obiecte din aur „posedate”.

La vrajitoareFoto: rusticwitch | Dreamstime.com

Poliția Capitalei a anunțat că polițiștii Secției 5 fac percheziții într-un dosar penal vizând infracțiunea de înșelăciune. „În fapt, în perioada 2021 - prezent, patru bănuiți ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie, și i-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro”, precizează Poliția Capitalei într-un comunicat.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, victima - o femeie din Ucraina stabilită în Italia - a văzut o postare a unei vrăjitoare din România şi, cum avea probleme personale nerezolvate, a luat legătura cu ea. Cele două au comunicat online o vreme, iar pentru „sfaturile” primite femeia a fost de acord să-i trimită vrăjitoarei suma de 5.000 de euro, în mai multe tranşe.

Ulterior, vrăjitoarea i-a spus că, dacă are o sumă mai mare de bani sau aur, ar trebui să meargă ea în Italia să le descânte. Femeia a acceptat, iar vrăjitoarea a mers să o viziteze, fiind însoţită de trei membri ai familiei - soţul, soacra şi socrul.

Femeia le-a spus că are aproximativ 16.000 euro şi aur, susţinând că sunt „posedate”. Ea a acceptat să-i dea vrăjitoarei banii şi aurul pentru a fi duse în România, deoarece „era nevoie de o incantaţie mai puternică”, la care să participe şi alte vrăjitoare pentru a putea fi descântate.

Cum femeia nu a mai primit banii înapoi şi a realizat că a fost înşelată, a trimis o sesizare pe mail Poliţiei Capitalei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat