Vrancea: 47 de cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore şi peste 130 în ultima săptămână

Vrancea: 47 de cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore şi peste 130 în ultima săptămână

Un număr de 47 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în judeţul Vrancea în ultimele 24 de ore, în timp ce 132 de persoane au fost depistate pozitiv în ultima săptămână, potrivit informărilor Instituţiei Prefectului.

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a efectuat până în prezent 9.841 de teste, fiind depistate 1.330 de persoane pozitive.

Vineri, în spitalele de la Focşani şi Adjud se aflau internaţi 87 de pacienţi, dintre care nouă la secţia ATI, cinci la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani şi patru la Spitalul Municipal Adjud. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 750, iar cel al persoanelor decedate la 74.

O anchetă epidemiologică a avut loc în această săptămână şi la Instituţia Prefectului Vrancea, după ce o persoană a fost confirmată pozitiv. Cinci persoane au fost testate, printre care şi prefectul judeţului, toate rezultatele fiind negative. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Răsturnare de situație? / Cine tremură în PSD? Fostul director de pe Otopeni, arestat pentru că ar fi cerut mită de 22,4 milioane de euro, era doar inte…

2 Cîrstea, interviu savuros în limba engleză: Sorana, veselă, relaxată, l-a fermecat pe reporterul american VIDEO

3 Grindeanu a dispărut? / Fibrilații la Ministerul Transporturilor după operațiunea DNA de la Aeroportul Otopeni!

4 Pensie specială de aproximativ 12.000 de lei pentru miliardarul-colonel Ion Țiriac

5 Vremea o ia razna din nou. După ninsori și viscol, se încălzește spectaculos. Cât cresc temperaturile