Vrancea: Dosar penal pentru conducere fără permis şi fals în declaraţii, în urma unui eveniment rutier

Vrancea: Dosar penal pentru conducere fără permis şi fals în declaraţii, în urma unui eveniment rutier

Poliţiştii Biroului Rutier Focşani au continuat sâmbătă verificările efectuate pentru soluţionarea unui eveniment rutier fără victime, produs în cursul nopţii trecute, la ora 01.40, în parcarea unui supermarket din municipiul Focşani, unde un autoturism a intrat în coliziune cu uşa de acces a unui magazin, informează IPJ Vrancea.

În acest caz, o tânără de 20 de ani ar fi declarat în fals că ea ar fi condus autoturismul respectiv în momentul producerii evenimentului rutier, însă, din verificările efectuate şi administrarea probatoriului în cauză, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au stabilit că autoturismul ar fi fost condus de o tânără de 19 ani.

Astfel, tânăra de 19 ani care ar fi condus autoturismul respectiv în momentul producerii evenimentului rutier nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere" şi "fals în declaraţii".

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Focşani, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”