Vrancea: Trei femei de naţionalitate srilankeză au reclamat că au fost violate de mai mulţi conaţionali

Vrancea: Trei femei de naţionalitate srilankeză au reclamat că au fost violate de mai mulţi conaţionali

Trei femei de naţionalitate srilankeză, angajate ale unei firme de confecţii din municipiul Focşani, care locuiau într-un complex modular de pe raza comunei Garoafa, au reclamat, marţi, că au fost violate de mai mulţi conaţionali, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La ora 16,47, am fost sesizaţi prin apel la 112 asupra unui posibil viol la un centru modular din comuna Garoafa. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Din primele cercetări, ar fi vorba de doi bărbaţi, dar în urma activităţilor care urmează se desfăşoare, va fi stabilit cu exactitate numărul persoanelor implicate. Victimele sunt trei femei de naţionalitate srilankeză", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Cele trei femei au fost preluate de trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani, pentru evaluare medicală şi expertiza medico-legală.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, sesizarea privind faptele de viol ar fi fost făcută chiar de angajator, societatea de confecţii unde lucrau atât victimele, cât şi agresorii. La sesizare au fost anexate şi declaraţii ale celor trei victime.

Cercetările sunt efectuate in rem, urmând a se stabili cu exactitate de câte victime este vorba şi de câţi suspecţi.

În centrul modular de la Garoafa locuiesc circa 45 de persoane de origine srilankeză, angajaţi ai firmei de confecţii din Focşani. Locaţia s-a aflat timp de mai multe săptămâni în carantină, după ce o parte dintre srilankezi au fost testaţi pozitiv la COVID-19. AGERPRES / (A - autor: Dana Lepădatu, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro