Vrea să rămână mereu tânăr. Un milionar face schimb de sânge cu fiul său minor și tatăl său de 70 de ani

Vrea să rămână mereu tânăr. Un milionar face schimb de sânge cu fiul său minor și tatăl său de 70 de ani

Un milionar american de 45 de ani vrea să întinerească folosind sângele fiului său de 17 ani.

Bryan Johnson și fiul său FOTO Instagram B J

Bryan Johnson, un antreprenor domeniul biotehnologiei, în vârstă de 45 de ani speră să-și dea înapoi ceasul biologic cu câteva decenii, și să aibă sănătatea unui tânăr de 18 ani, cu ajutorul unui program pe care l-a început, numit Project Blueprint. Acum analizele sale medicale arată că inima lui arată ca a unui tânăr de 37 de ani.

Acum, el i-a cooptat și pe fiul său, Talmage, de 17 ani, dar și pe tatăl lui, Richard, 70 de ani, pentru a face schimb de produse sanguine, scrie Bloomberg .

Luna trecută, cei trei s-au adresat unui SPA medical modern (Resurgence Wellness din Arlington, Texas) care folosește ultimele tehnologii. Lui Talmage i s-a recoltat un litru de sânge, în doze separate, iar apoi plasma a fost reinfuzată în corpul tatălui său.

Bryan Johnson i-a donat apoi un litru de sânge tatălui său de 70 de ani.

Bryan Johnson a făcut o avere considerabilă înființând companii de plăți online, pe care apoi le-a vândut către PayPal. Cheltuiește cel puțin două milioane de dolari anual pentru a descoperi secretul tinereții veșnice.

Bryan Johnson și fiul său sursa foto: Bryan Johnson/Istagram

Bryan Johnson și fiul său sursa foto: Bryan Johnson/Istagram

Cea mai nouă inițiativă a lui Johnson, „Project Blueprint”, implică tot felul de procese menite să inverseze procesul de îmbătrânire: respectarea unei diete stricte, un program rigid pentru somn și exerciții fizice, examene medicale frecvente și urmarea indicațiilor unui medic de 29 de ani, care a terminat medicina acum 3 ani.

În plus, se pare că încercarea lui de a rămâne mereu tânăr implică și infuzii de „sânge tânăr” – o practică ce nu a fost dovedită științific până acum și pe care Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) nu o recomandă.

Bloomberg scrie că nu există dovezi care să demonstreze că un astfel de schimb ar funcționa la oameni, iar cercetătorii au spus că practica ar putea avea efecte secundare periculoase, cum ar fi o reacție imună foarte violentă. Milionarul ar fi vizitat deja clinica de wellness de mai multe ori pentru a primi sânge de la un donator tânăr anonim înainte de a decide să ia sânge de la fiul său. În mod normal, donatorii de plasmă primesc carduri cadou de 100 de dolari pentru o procedură care costă aproximativ 5.500 de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”