„Vreau acasă, în Monaco…”/Fiica procurorului general al Ucrainei, după ce s-a săturat de Scoția și Finlanda

„Vreau acasă, în Monaco…”/Fiica procurorului general al Ucrainei, după ce s-a săturat de Scoția și Finlanda

„Vreau acasă, în Monaco…” Tânăra călătorește prin Europa și nu consideră Ucraina casa ei. Fiica procurorului general al Ucrainei s-a plâns de problemele cu care se confruntă în Scoția și Finlanda, scrie espreso conform BucPress din Cernăuți.

Fiica Procurorului General al Ucrainei, Anastasia, fiica lui Andrii Kostenko, s-a plâns că ”îi este foarte dor de casă”. Cu toate acestea, casa pe care o numește în mod inexplicabil este Monaco. Ea a publicat acest mesaj într-o poveste pe Instagram, iar atenția a fost atrasă de canalul de telegram “Slon” – “M-am săturat de Scoția-Finlanda… Doresc să ajung acasă, în Monaco”, a scris ea.

Anastasia Kostenko este originară din Odesa, dar, după începutul invaziei ruse pe scară largă, se află în străinătate și de atunci a trăit în orașele cu cele mai scumpe costuri de viaţă din Europa. Se subliniază și faptul că tânăra își administrează contul în două limbi – rusă și engleză. Cu toate acestea, dintr-un motiv oarecare, nu menționează bombardamentele trupelor ruse de ocupație rusești asupra orașului Odesa.

Într-un material Radio Libertatea din anul 2021, se menționează că Anastasia Kostenko a lucrat anterior ca asistentă a colegului tatălui său, deputatul poporului Andrii Zadorojnîi (fracțiunea ”Slujitorul Poporului”), și primea un salariu acolo de 1000 de dolari (aproximativ 26 de mii de grivne la cursul de schimb de atunci). Este interesant faptul că fiul lui Zadorojnîi, Ivan, a lucrat ca asistent al lui Andrii Kostenko.


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”