„Vreau să o bat legal”

„Vreau să o bat legal”

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Aceasta a participat la competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, acolo unde a avut parte de mai multe momente care au stârnit reacții în mediul online. De departe, cel mai grav incident al creatorei de conținut a fost acela care i-a provocat eliminarea: conflictul cu AMI, scrie protv.ro ,

După participarea sa la competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Bia Khalifa a participat la mai multe emisiuni și podcast-uri, acolo unde a dezvăluit ceea ce a simțit pe parcursul concursului. În ultimul dintre acestea, numit „În Persoană” , creatoarea de conținut a făcut mai multe declarații controversate la adresa lui AMI. Ba mai mult, ea i-a adus și jigniri artistei.

„Mi-am făcut dreptate singură! Eu aș vrea să merg mai departe cu treaba asta, să o fac mai legală puțin și să o invit pe AMI la Gala RXF. Îți dau capace de nu te vezi! Oricum e cât un pișcot, mică, scurtă în picioare, capul mic, în față... ca un șobolan. AMI, să moară familia mea, acceptă! Așa, pentru fanii tăi”, a spus Bia Khalifa.

Bia Khalifa nu s-a oprit aici, iar pe parcursul podcast-ului a provocat-o din nou pe AMI la o bătaie. Creatoarea de conținut susține că aceasta este calea legală prin care ar putea să se răzbune pe artistă.

„Eu nu mă bat cu femei! Pe AMI vreau să o chem la Gală pentru că vreau să o bat legal, că ea mă dă în judecată pentru bullying. Bineînțeles că o să accepte dacă e deșteaptă. Poate dacă se antrenează până în februarie... În rest, nu mă bat cu nimeni.”, a adăugat fosta concurentă.

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...