Vreme închisă şi ploi slabe în București, Cod galben de vânt în judeţul Caraş-Severin

Vreme închisă şi ploi slabe în București, Cod galben de vânt în judeţul Caraş-Severin

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o atenţionare Cod galben valabilă ora 10.00 – 17 mai, ora 10.00.

Vânt puternic anunță meteorologii FOTO: Arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunță că în Bucureşti vremea va fi răcoroasă, cerul temporar noros şi vor mai fi condiţii de ploaie slabă.

Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 35 - 40 km/h.Temperaturile maxime vor ajunge la 18 - 20 de grade, în timp ce minimele se vor situa între 7 şi 9 grade.

Totodată, ANM a emis, miercuri, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă până vineri dimineaţa în judeţul Caraş-Severin.

Conform prognozei de specialitate, în perioada 15 mai, ora 10:00 - 17 mai, ora 10:00, în judeţul vizat de noua atenţionare, vântul va avea intensificări, cu rafale de 55 - 65 km/h, şi temporar de peste 70 km/h.

Meteorologii precizează că, local şi temporar, vor fi intensificări ale vântului şi în sudul, vestul şi centrul ţării, cu viteze în general de 45 - 50 km/h.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 Așa o fi?

3 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

4 Fără precedent / Un fost oficial al serviciilor de informații militare americane spune că a demisionat din cauza războiului din Gaza

5 VIDEO Imagini greu de privit din Delta Dunării, unde bărci de mare viteză au intrat într-o colonie de pelicani