Vremea de Crăciun. Prognoza meteorologilor pentru luna decembrie

Vremea de Crăciun. Prognoza meteorologilor pentru luna decembrie

Conform prognozei meteorologilor, în perioada sărbătorilor de Crăciun, în România vor fi temperaturi apropiate de cele normale perioadei, în majoritatea regiunilor.

Institutul Naţional de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Estimările meteorologice sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

La începutul lunii decembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări .

În perioada 12 - 19 decembrie, spun meteorologii, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-est. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

În perioada Crăciunului , mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în nord-estul țării. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență