Vremea în Capitală se menține rece pentru această perioadă, până sâmbătă

Vremea în Capitală se menține rece pentru această perioadă, până sâmbătă

Vremea va fi închisă şi se va răci accentuat în următoarele zile în Bucureşti iar temperatura maximă nu va depăşi 7 grade pe parcursul zilei de marţi, potrivit Prognozei speciale pentru Capitală, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Pasajul Unirii din Capitală - arhiva foto

Până miercuri dimineaţa la ora 9:00, temporar va mai ploua, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 55...65 km/h şi trecător după-amiaza posibil de peste 70 km/h. Temperatura maximă, cu 10 grade sub media multianuală, se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 3...5 grade, transmite Agerpres.

În intervalul 5 - 8 aprilie, vremea va fi rece pentru această perioadă şi temporar va mai ploua. Temperaturile maxime vor fi de 9...11 grade, iar cele minime de 1...3 grade.

De altfel, ANM a emis o informare meteo valabilă până sâmbătă, care vizează o vreme deosebit de rece, cu temperaturi care vor fi cu 8...12 grade sub mediile multianuale. În jumătatea de nord a ţării vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare , iar local şi temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45...55 km/h îndeosebi în Moldova, Dobrogea, sudul Banatului şi al Olteniei, precum şi la munte.

Totodată, valabilitatea Codului portocaliu de ninsori abundente în Carpaţii Meridionali şi Orientali, în special la altitudini de peste 1400 m, a fost prelungită până miercuri, avertizarea fiind extinsă şi la regiunea Moldovei.

De asemenea, o avertizare Cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori vizează cea mai mare parte a ţării tot până miercuri după-amiaza.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...