Vremea marți, 31 octombrie. Căldură ca vara, în majoritatea regiunilor țării

Vremea marți, 31 octombrie. Căldură ca vara, în majoritatea regiunilor țării

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade.

Peisaje de toamnă, vreme de vară

Și marți, 31 octombrie, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin la începutul intervalului, apoi se va înnora treptat, iar în a doua parte a nopţii vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12-13 grade.

În București, pe 31 octombrie 2023, vremea va fi deosebit de caldă pentru perioada în care ne aflăm. Maxima termică va fi de 25-26 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 19 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla slab și moderat.

La munte, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit, cu valori termice în creştere uşoară faţă de ziua anterioară.

Cerul se înnora treptat dinspre masivele vestice şi va ploua şi sub formă de aversă pe arii extinse. Izolat vor fi cantităţi de apă însemnate (15...20 l/mp) şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, cu viteze în general de 50...60 km/h.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene