Wanessa Moura, fotomodelul care își alege iubiții în funcție de zodie. De ce spune că bărbații Fecioară sunt de evitat

Wanessa Moura, fotomodelul care își alege iubiții în funcție de zodie. De ce spune că bărbații Fecioară sunt de evitat

Multe femei au anumite criterii bine stabilite, atunci când vine vorba de alegerea unui partener. Lista poate include trăsături precum: inteligent, cu simțul umorului, înalt sau cu ochii deschiși la culoare. Pentru un cunoscut fotomodel brazilian însă, cea mai importantă este...zodia !

Alegerea partenerului în funcție de zodie FOTO Arhivă

Wanessa Moura, în vârstă de 29 de ani spune că își alege partenerul în funcție de semnul zodiacal și este foarte strictă în această privință. Tânăra și-a dezvăluit preferința, recent, într-un videoclip publicat pe contul său personat de Instagram. Brazilianca a le-a vorbit celor 1,5 milioane de urmăritori faptul că atunci când vrea să afle dacă un bărbat sărută bine, este suficient să îl întrebe zodia.

Sărut un tip doar dacă mai întâi îi aflu zodia”, a mărturisit Wanessa, potrivit tabloidului britanic DailyStar.

De ce își alege partenerii în funcție de zodie

Însă, de ce este zodia atât de importantă pentru modelul brazilian? Ei bine, deoarece a avut multe relații care s-au terminat prost, ea a decis să fie mai atentă la semnul zodiacal al potențialilor parteneri, astfel încât, să poată afla încă de la început anumite trăsături ale persoanelor cu care se întâlnește.

Semnele noastre, luna, totul spune multe despre cine suntem și ne ghidează viața. Sunt oameni care nu sunt compatibili și pentru ca o relație să funcționeze, totul trebuie să fie bine aliniat”, a mai

De asemenea, Wanessa a mai precizat că, atunci când o prietenă îi aranjează o întâlnire, trebuie neapărat să știe anumite aspecte: „Încerc mereu să abordez acest subiect într-un mod relaxat. Când persoana nu știe nimic despre ea, întreb data nașterii, ora”. Ea are și o zodie pe care o evită de fiecare dată: Fecioarele . Potrivit ei, bărbații născuți sub acest semn sunt (...)

Citește continuarea articolului pe site-ul Click!

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro