Wawrinka așteaptă în continuare scuze de la Kyrgios

Wawrinka așteaptă în continuare scuze de la Kyrgios

Tenismanul elvețian Stanislas Wawrinka așteaptă în continuare scuze după afirmațiile insultătoare pe care i le-a adresat australianul Nick Kyrgios, săptămâna trecută, cu ocazia turneului Masters 1000 ATP de la Montreal (Canada). "El nu și-a cerut cu adevărat scuze față de persoanele implicate. Va trebui să o facă, este foarte simplu", a declarat elvețianul după victoria în trei seturi, 3-6, 7-6 (7/3), 6-3, înregistrată în fața croatului Borna Coric, în turul II la Cincinnati (Statele Unite).

"Mi-a fost greu să rămân complet concentrat asupra a ceea ce se petrece pe teren și să mă lupt așa cum aș fi dorit. Ultimele zile au fost dificile pentru multe persoane", a adăugat jucătorul din Țara cantoanelor.

Nick Kyrgios l-a insultat pe Wawrinka, în timpul meciului lor direct de la Montreal, afirmând că actuala prietenă a elvețianului ar fi avut o legătură cu tenismanul australian Thanassi Kokkinakis.

Ulterior, Kyrgios a primit două amenzi în valoare totală de 12.500 dolari din partea ATP , care a deschis și o anchetă în acest caz, tenismanul de la Antipozi riscând și o suspendare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?