Will Smith acceptă şi respectă decizia Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din SUA

Will Smith acceptă şi respectă decizia Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din SUA

Will Smith a dat asigurări că acceptă şi respectă decizia de vineri a Academiei de la Hollywood, care îi interzice participarea la toate evenimentele pe care le va organiza , inclusiv decernarea premiilor Oscar, în următorii zece ani, transmite EFE.

"Accept şi respect decizia Academiei", a spus actorul într-o scurtă declaraţie trimisă de reprezentantul său presei americane.

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din Statele Unite a decis să îi interzică actorului să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia le organizează, timp de zece ani, ca pedeapsă pentru palma pe care actorul i-a dat-o, pentru gluma făcută pe seama soţiei sale, comediantului Chris Rock la gala Oscar de la sfârşitul lunii martie.

''Domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual", indiferent dacă este vorba sau nu de premiile Oscar, şi cu efect imediat, a precizat într-un comunicat consiliul de administraţie al Academiei, care s-a întrunit vineri dimineaţă.

Academia de film a acceptat demisia lui Will Smith, pe care acesta a prezentat-o săptămâna trecută, dar nu i-a retras Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, primit luna trecută pentru rolul din "The Williams Method". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria