Will Smith revine pe marele ecran. Va face din nou echipă cu Martin Lawrence în „Bad Boys 4” VIDEO

Will Smith revine pe marele ecran. Va face din nou echipă cu Martin Lawrence în „Bad Boys 4” VIDEO

Will Smith şi Martin Lawrence vor juca din nou împreună în noul film din franciza „Bad Boys”. Este cel de-al patrulea film din franciza de filme de lung metraj, lansată în 1995. Cei doi au făcut anunțul în mediul online, unde au prezentat un material filmat cu ei doi.

Will Smith și Martin Lawrence vor face o nouă continuare a filmului „Bad Boys”

Actorii au anunțat marți într-o filmare încărcată pe rețelele de socializare. În videoclip, Will Smith conduce spre casa lui Martin Lawrence, spunând: „Ei, am un anunț. Ar fi bine să nu mai derulați.”

În filmuleț, pe fundal se aude începutul melodiei din coloana sonoră a filmului din 2003.

Ajuns la ușă, Martin Lawrence deschide și cei doi spun „E timpul! E oficial! Bad Boys 4!”.

Filmul regizat de Michael Bay a fost lansat la jumătatea anilor 90 și i-a adus împreună pe ecran pe cei doi actori în rolurile Mike Lowery şi Marcus Burnett, doi poliţişti din Miami cu metode neortodoxe, potrivit Hotnews.

Regizorul a semnat o continuare în 2003 înainte de a le preda ştafeta lui Adil El Arbi şi Bilall Fallah 17 ani mai târziu, în 2020, atunci când au relansat franciza, regândind cea de-a treia parte „Bad Boys for Life”.

Amânări din cauza lui Will Smith

Cei doi actori au jucat și în primele trei părți ale filmului. Deocamdată nu a fost anunţată nicio dată de lansare , dar partea a patra a fost anunțată imediat după lansarea celui de-al treilea lungmetraj în 2020. Proiectul însă a stagnat din cauza incidentului de la decernarea premiilor Oscar, când Will Smithl-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta din urm a făcut o aluzie nepotrivită la adresa soției lui Will Smith. Proiectul a fost suspendat atunci.

Deocamdată nu e certă revenirea lui Will Smith în filmul „I Am Legend 2”, din cauza faptului că a fost respins de mai multe studiouri americane după incidentul de la premiile Oscar.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima