William și Harry nu s-au privit și nu au interacționat la funeraliile reginei Elisabeta

William și Harry nu s-au privit și nu au interacționat la funeraliile reginei Elisabeta

Prințul William și prințul Harry nu s-au privit și nu au încercat să interacționeze la funeraliile reginei Elisabeta, scrie The Guardian.

William și Harry / Foto Profimedia

Cei doi frați au stat unul lângă altul în timpul procesiunii de la Westminster la Castelul Windsor. Ei s-au aflat în spatele regelui Charles al III-lea, prințesei Anne, prințului Edward și ducelui de York.

Potrivit sursei citate, cei doi frați nu au interacționat nici când soțiile lor s-au alăturat. Ei au păstrat distanța și nu s-au privit niciodată.

sicriul Reginei Elisabeta vegheat de nepoti Printul William, Printul Harry, Printesa Eugenie, Printesa Beatrice, Peter Philips, Zara Tindall, Louise si James (6) jpg

Foto Profimedia

În biserică, Harry și Meghan și-au ocupat locurile în fruntea congregației, chiar în spatele regelui Carol și a reginei consoartă, Camilla.

La sosirea la capela Sf. George, William, Kate și copiii lor au așteptat la marginea stranei, pentru a le permite lui Harry și Meghan să treacă, înainte de a-și ocupa propriile locuri. Din nou, nu a existat niciun semn de afecțiune, nici măcar din priviri, între cei doi frați.

Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie, iar ieri au avut loc funeraliile. Familia Regală va mai ține o săptămână de doliu, până pe 26 septembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale