Wrestling: WWE a întrerupt activităţile după depistarea a două cazuri de persoane infectate cu coronavirus

Wrestling: WWE a întrerupt activităţile după depistarea a două cazuri de persoane infectate cu coronavirus

Activităţile desfăşurate marţi de World Wrestling Entertainment (WWE) au fost suspendate după ce un sportiv şi o altă persoană au fost depistate pozitiv la coronavirus, scrie EFE.

Conform unor surse, a doua persoană depistată pozitiv era din rândul publicului prezent la WWE Performance Center din Orlando, Florida, unde se desfăşura reuniunea.

''De atunci nimeni altcineva nu a mai raportat simptome", a spus dr. Jeffrey Dugas, director medical asociat WWE, care a adăugat însă că vor continua testările tuturor celor care au fost prezenţi la show.

În aprilie, guvernatorul statului american Florida, Ron DeSantis, a emis o ordonanţă în care autoriza meciurile de catch din cadrul WWE (World Wrestling Entertainment), spunând că fac parte din serviciile considerate "esenţiale" de către stat pe durata pandemiei de coronavirus, în egală măsură cu spitalele, pompierii, magazinele alimentare şi serviciile de sănătate mentală.

Conform ordonanţei, serviciile esenţiale includ "toţi angajaţii unui sport profesionist şi unei producţii de necesitate naţională, incluzând sportivi, participanţi, echipe de producţie, echipe conducătoare, media şi alt personal esenţial în desfăşurarea evenimentelor, dar numai dacă locul unde se desfăşoară este închis marelui public".

WWE a profitat imediat de această ordonanţă pentru a-şi relua activităţile. Astfel, a fost difuzat un episod în direct din seria sa săptămânală "Raw", pe site-ul său de producţie din Winter Park (comitatul Orange).

"În calitate de marcă cu impact social, WWE şi superstarurile sale reunesc familiile şi oferă un sentiment de speranţă, de determinare şi de perseverenţă", declara atunci WWE într-un comunicat dat publicităţii.

Şi Ultimate Fighting Championship, principala federaţie de arte marţiale, intenţionează să organizeze meciuri în Florida. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...