WRS, interviu pentru El Pais: „Sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată”

WRS, interviu pentru El Pais: „Sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată”

Artistul WRS, pe numele său real Andrei Ionuț Ursu, cel care a reprezentat România la Eurovision 2022 cu melodia de succes ”Llamame”, a oferit un interviu în presa spaniolă în care a vorbit în mod deschis despre viața sa personală.

„Viața nu trebuie închisă într-un sertar. Momentan sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fie deschisă la ceea ce poate veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual respinge oportunitățile frumoase ale destinului”, a declarat WRS pentru El Pais .

Nu e însă prima dată când WRS a vorbit despre orientarea sa sexuală.

„Depinde de zi. Refuz să-mi pun o etichetă. Ador contactul cu alte persoane, iubesc sexul și nu vreau să mă limitez când vine vorba de gen. Nu mi-ar intra în cap să spun „dacă sunt gay nu o să mă culc cu o femeie” sau „dacă sunt hetero nu mă voi culca cu un bărbat”. De ce să respingem plăcerea de oriunde ar veni ea? Avem o singură viață și vreau să încerc totul”, a mai spus cântărețul într-un alt interviu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...