WRS, interviu pentru El Pais: „Sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată”

WRS, interviu pentru El Pais: „Sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată”

Artistul WRS, pe numele său real Andrei Ionuț Ursu, cel care a reprezentat România la Eurovision 2022 cu melodia de succes ”Llamame”, a oferit un interviu în presa spaniolă în care a vorbit în mod deschis despre viața sa personală.

„Viața nu trebuie închisă într-un sertar. Momentan sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fie deschisă la ceea ce poate veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual respinge oportunitățile frumoase ale destinului”, a declarat WRS pentru El Pais .

Nu e însă prima dată când WRS a vorbit despre orientarea sa sexuală.

„Depinde de zi. Refuz să-mi pun o etichetă. Ador contactul cu alte persoane, iubesc sexul și nu vreau să mă limitez când vine vorba de gen. Nu mi-ar intra în cap să spun „dacă sunt gay nu o să mă culc cu o femeie” sau „dacă sunt hetero nu mă voi culca cu un bărbat”. De ce să respingem plăcerea de oriunde ar veni ea? Avem o singură viață și vreau să încerc totul”, a mai spus cântărețul într-un alt interviu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

2 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

3 Cineva din Europa de Est a dat 136 de milioane $ pe un apartament de lux din Dubai care nici măcar n-a fost construit

4 VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

5 VIDEO Pe Miss Venezuela 2023 o cheamă Ileana!