Zahar Prilepin afirmă că nu se va lăsa intimidat, după ce a supravieţuit unui atac

Zahar Prilepin afirmă că nu se va lăsa intimidat, după ce a supravieţuit unui atac

Zahar Prilepin, scriitorul rus susţinător al atacul împotriva Ucrainei rănit sâmbătă în Rusia în explozia maşinii sale, în care a murit asistentul său, a afirmat duminica aceasta că nu se va lăsa intimidat, notează AFP.

Zahar Prilepin FOTO Facebook

"Le mulţumesc tuturor celor care s-au rugat, pentru că ar fi fost imposibil să supravieţuieşti unei astfel de explozii", a spus Prilepin pe Telegram, adăugând: "Le spun demonilor, nu veţi intimida pe nimeni. Dumnezeu există. Vom învinge".

El a adus un omagiu şoferului său Aleksandr Şubin, care a murit în explozie. "Dragul meu prieten, protectorul meu timp opt ani, a murit", a adăugat el.

Zahar Prilepin a mai povestit că îşi lăsase fiica acasă "cu cinci minute înainte de explozie".

Rusia i-a acuzat sâmbătă pe aliaţii occidentali ai Ucrainei şi, în primul rând, Statele Unite, că poartă responsabilitatea pentru "atacurile teroriste" comise pe teritoriul său de către Kiev, după atacul cu exploziv care l-a rănit grav pe Zahar Prilepin şi i-a ucis şoferul.

Sprijinitor înfocat al ofensivei militar împotriva Ucrainei la care a afirmat că participă, scriitor de succes tradus în Occident şi apoi campion al unei linii ultra-naţionaliste, Zahar Prilepin a fost grav rănit în explozia care i-a distrus practic maşina sâmbătă lângă Nijni Novgorod, al treilea oraş ca mărime al Rusiei, la 400 de kilometri est de Moscova.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren