„Zâna”, surprinsă la plajă în California

„Zâna”, surprinsă la plajă în California

Andreea Marin a dat canicula din țară pe briza Oceanului Pacific și a plecat departe de țară. Zâna surprizelor este în California, de unde a postat câteva fotografii făcute în timp ce se bronza la piscină.

Vedeta de televiziune le-a împărtășit fanilor ei faptul că este fascinată de cartea pe care a început-o.

"Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr ?, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata - deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea ?.

Am comandat volumul online înainte să plec din țară, pentru că îl urmăream pe autorul David A. Sinclair în podcastul său captivant, în aparițiile sale online, este profesor de genetică la Harvard Medical School, cercetător strălucit, numit de publicația Time „unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume" și unul dintre primii 50 cei mai influenți cercetători din domeniul sănătății la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență. Dar tocmai pentru că aplică în propria viață ceea ce descoperă, cu precauție, nu ca un irațional pasionat, arată mai degrabă ca un puști energic, în loc să-și dezvăluie vârsta, pare că a descoperit elixirul tinereții.

E membru al Federației Americane pentru Cercetarea Îmbătrânirii și a primit numeroase distincții pentru realizarile sale științifice extraordinare. Cartea e scrisă echilibrat, cu sevă, cu inteligență și umor, dar mai ales cu informații extrem de interesante și relevante, face echipă împreună cu Matthew D. LaPlante, profesor asociat de jurnalism la Utah State University atât la scrierea cărții, cât și în podcastul de care vă vorbeam. Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă ca cititor: “De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem”. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!", a scris ea.

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani și Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 38 de ani, trăiesc de șase ani împreună și par să aibă o relație solidă, chiar dacă, anterior, Zâna Surprizelor a eșuat de trei ori la altar.

Diferența de vârstă de 10 ani nu îi împiedică să se iubească și să se facă fericiți unul pe altul.

Adrian Brâncoveanu este diplomat și lucrează în Ministerul Afacerilor Externe și a fost consul la Tripoli, Libia, însă din cauza situației tensionate din Libia, a locuit o perioadă în Tunisia


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?