Zbor misterios între Moscova și Nürnberg

Zbor misterios între Moscova și Nürnberg

Un avion privat pentru urgențe medicale Bombardier Challenger 604 a plecat de pe aeroportul Vnukovo din Moscova spre Nürnberg, sâmbătă, 4 martie. Este vorba de același avion care l-a evacuat pe liderul opoziției Alexei Navalnîi din Federația Rusă, după ce a fost otrăvit.

Acum, un personaj care se pare că este foarte loial regimului Putin a devenit pasager. Incidentul a devenit cunoscut datorită sursei Flightradar24, care urmărește mișcarea aviației în întreaga lume.

Presa rusă susține că pasagerul avionului Bombardier Challenger 604 a fost o persoană de pe listele de sancțiuni occidentale, dar nu există nicio confirmare în acest sens.

Sunt menționate trei variante probabile: liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, care a avut recent probleme grave cu rinichii, violoncelistul rus Pavel Roldugin, care este considerat un apropiat al lui Putin, și un iubitor înfocat al „lumii ruse” - Nikolai Rastorguev.

Rastorguev a fost cel care, cel mai probabil, a fost dus la Nürnberg pentru a-și trata rinichii.

Este de remarcat faptul că țările europene au permis aeronavei să survoleze, în ciuda sancțiunilor.

Roldugin este un susținător înfocat al regimului Putin, justificând războiului și militarizarea societății ruse. El și grupul său „Lyube” participă regulat la concertele pro-guvernamentale dedicate agresiunii împotriva Ucrainei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante