Zborul groazei: un bărbat a murit în avion după ce a început să aibă „transpirații reci” și a pierdut „litri de sânge”

Zborul groazei: un bărbat a murit în avion după ce a început să aibă „transpirații reci” și a pierdut „litri de sânge”

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit în timpul unui zbor Lufthansa în această săptămână, după ce a pierdut "litri de sânge", într-o scenă care a îngrozit pasagerii.

FOTO Shutterstock

Bărbatul s-a îmbarcat joi, împreună cu soția sa, la bordul unui zbor Lufthansa de la Bangkok la Munchen, potrivit publicației elvețiano-germane Blick, potrivit news.yahoo.com.

Martorii Martin și Karin Missfelder au declarat pentru Blick că au stat în rândul din spatele pasagerului de sex masculin și a soției sale, pe diagonală. Karin Missfelder a spus că bărbatul părea să nu se simtă bine când s-a urcat în avion.

"Avea transpirații reci" și "respira mult prea repede", a declarat aceasta.

Soția bărbatului a spus că respirația și înfățișarea lui păreau ciudate, deoarece s-au grăbit să prindă zborul, dar simptomele au îngrijorat echipajul. În ciuda ezitărilor inițiale, echipajul i-a permis bărbatului să rămână la bord.

Karin Missfelder, o asistentă medicală specializată la Spitalul Universitar din Elveția, a declarat pentru Blick că îngrijorarea ei pentru bărbat a persistat, ceea ce a determinat-o să-i spună unei însoțitoare de bord că un medic ar trebui să-l examineze pe bărbat. În acel moment, a sosit căpitanul avionului și a vorbit pentru scurt timp cu bărbatul.

"Apoi a chemat un medic prin difuzor și un bărbat tânăr, în jur de 30 de ani, din Polonia, cu o engleză slabă, l-a privit pe german", a declarat Karin Missfelder.

Martin Missfelder a spus că medicul nu a făcut însă mare lucru pentru a-l trata pe bărbat, în afară de a-i verifica pulsul și a-l întreba cum se simte. În curând, starea de sănătate a bărbatului s-a deteriorat drastic.

"I-au dat apoi puțin ceai de mușețel, dar el deja scuipa sânge în punga pe care i-o întindea soția sa", a spus Martin Missfelder.

La un moment dat, Martin Missfelder a spus că bărbatului i-a curs sânge din nas și din gură. El a spus că bărbatul a pierdut "litri de sânge", din care o parte s-a împrăștiat pe pereții aeronavei.

"A fost o oroare absolută. Toată lumea țipa", a declarat Martin Missfelder pentru Blick.

Însoțitorii de zbor au sărit imediat și au încercat să îl resusciteze pe bărbat, a relatat Blick.

"Era o liniște mormântală la bord", a spus Karin Missfelder.

Datele de pe flightradar24, un sistem online de urmărire a traficului aerian, au arătat că zborul a plecat de pe Aeroportul Internațional din Bangkok la ora 12:07 a.m. Karin Missfelder a declarat pentru Blick că bărbatul mort a fost transportat în bucătărie în timp ce avionul se întorcea la aeroport.

Un reprezentant Lufthansa a confirmat decesul pentru Blick.

Anul trecut, Lufthansa a ținut prima pagină a ziarelor după ce un zbor din Texas spre Germania a suferit turbulențe puternice care au trimis oameni și mâncare în aer.

Un pasager a declarat pentru Business Insider că s-a lovit cu capul de tavanul avionului. "M-am simțit de parcă am lovit ochiul unei tornade", a declarat Rolanda Schmidt pentru BI. "Nu voia să se oprească. Am crezut că ne vom prăbuși".

Zborul respectiv a aterizat de urgență în apropiere de Washington, DC.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat