Zece tone de deşeuri din sticlă fără documente, oprite de poliţişti la PTF Giurgiu

Zece tone de deşeuri din sticlă fără documente, oprite de poliţişti la PTF Giurgiu

Cantitatea de zece tone de deşeuri din sticlă pe care un şofer român o transporta din Grecia către o societate comercială din judeţul Călăraşi fără documente complete de transport transfrontalier a fost depistată de poliţiştii de frontieră la intrarea în ţară prin PTF Giurgiu.

"În cursul zilei de duminică, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier, condus de un şofer român în vârstă de 32 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din sticlă. Existând unele suspiciuni cu privire la legalitatea transportului sus-menţionat, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Giurgiu din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu. În urma verificărilor efectuate a fost constatat faptul că automarfarul transporta cantitatea de zece mii de kilograme deşeuri din sticlă din Grecia către o societate comercială situată pe teritoriul României, în judeţul Călăraşi', se arată într-un comunicat de presă emis luni de ITPF Giurgiu.

Pentru întreaga încărcătură transportată, şoferul automarfarului a prezentat documentaţie de notificare pentru circulaţia transfrontalieră care nu era completă.

În cauză, autorităţile de control au dispus nepermiterea accesului pe teritoriul României pentru mijlocul de transport rutier.

În ultimele două luni, poliţiştii de frontieră au mai oprit la intrarea în România prin PTF Giurgiu-Ruse, cantitatea de 157 de tone de deşeuri de oţel, plastic, aluminiu, zinc, alte materiale metalice, praf metalic şi pilitură de alamă pe care 12 şoferi bulgari şi trei şoferi români încercau să le introducă în România ca transporturi din Grecia sau Bulgaria. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

2 Fotografii inedite cu Nicu Ceaușescu, înainte să moară, la o petrecere unde a avut un tort cu secera și ciocan…

3 Discuţii aprinse între ardeleni şi moldoveni după un banc publicat de Ştefan Mandachi pe Facebook

4 Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor

5 VIDEO „Acasă o cerți pentru că rupe tapetul!” / O pisică domestică a alungat un urs brun în pădurile din Siberia