Zeci de maşini, percheziţionate în parcarea complexului Dragonul Roşu

Zeci de maşini, percheziţionate în parcarea complexului Dragonul Roşu

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au percheziţionat 36 de autovehicule aflate în parcarea complexului comercial "Dragonul Roşu", în cadrul anchetei declanşate în urmă cu câteva zile, când au fost ridicaţi peste 1.000 de saci cu produse contrafăcute - îmbrăcăminte, încălţăminte, parfumuri, ceasuri şi articole de marochinărie.

"În data de 31 ianuarie 2022, sub coordonarea procurorilor din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a continuat percheziţiile iniţiate la 28 ianuarie 2022, prin efectuarea a 36 de percheziţii ale unor autovehicule aflate în parcarea Complexului comercial 'Dragonul Roşu'. Autovehiculele mai sus menţionate au fost sigilate la data de 28 ianuarie 2022, cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziţie domiciliară la complexul comercial 'Dragonul Roşu', într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute", a anunţat, marţi, Parchetul General.

Pe 28 ianuarie, Poliţia Capitalei a ridicat, din cele trei complexuri comerciale de la Dragonul Roşu, peste 1.000 de saci cu produse contrafăcute.

Anchetatorii au identificat zeci de standuri care ofereau spre vânzare bunuri contrafăcute, precum articole de îmbrăcăminte, pielărie, parfumuri.

Parchetul a precizat că, în total, ca urmare a descinderilor din 28 şi 31 ianuarie, au fost ridicate peste 120.000 de articole susceptibile a fi contrafăcute.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Poliţiei Sectoarelor 1 - 6, Serviciului Criminalistic, Serviciului Acţiuni Speciale, Direcţiei Generale a Vămilor şi a Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale