Zegrean, îndemn pentru Guvernul PNL să desființeze Secția Specială: „Dacă au sânge în instalație pot să o facă și prin ordonanță de urgență. Nimeni nu va protesta”

Zegrean, îndemn pentru Guvernul PNL să desființeze Secția Specială: „Dacă au sânge în instalație pot să o facă și prin ordonanță de urgență. Nimeni nu va protesta”

Augustin Zegrean, îndemn pentru Guvernul PNL să desființeze Secția Specială: „Dacă au sânge în instalație pot să o facă și prin ordonanță de urgență. Nimeni nu va protesta”

Au la îndemână legea, legea. Să dea o lege prin care să abroge legea de înființare a acestei secții speciale.

Dacă au sânge în instalație pot să o facă și prin ordonanță de urgență. Eu pot să vă spun de pe acum că guvernul ăsta va guverna prin ordonanțe pentru că legile nu-i vor trece prin Parlament.

Chiar și legea asta despre care vorbim este lege organică și aici îți trebuie jumătate plus unu din numărul total al deputaților și al senatorilor. Nu mai pupă ei așa ceva!

Probabil că vor face asta. Nimeni nu va protesta dacă vor merge pe ordonanță de urgență, ba dimpotrivă, vor fi lăudați. În alte domenii e mai periculos.

CSM-ul este un fel de sindicat aici la noi, nu are mai multă forță decât sindicatul de pe vremuri, din păcate. Dar ei au mers în direcția asta care i-a dus în gard și de vreo doi ani CSM-ul stă tot cu oiștea în gard.

SURSA:  Universul.net .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa