Zei de căcat! Azi, Pieleanu, sclavul curvelor de lux basarabence. Cel care îi cerea Anei Birchall s-o „privească epidermic”!

Zei de căcat! Azi, Pieleanu, sclavul curvelor de lux basarabence. Cel care îi cerea Anei Birchall s-o „privească epidermic”!

Zei de căcat! Azi, Pieleanu, sclavul curvelor de lux basarabence. Cel care îi cerea Anei Birchall s-o „privească epidermic”!

Episodul 1

Voi vă aduceți aminte că clănțănitoarea TV a lui Dragnea, Pieleanu, a devenit celebru în 2008, când a declanşat un scandal sexual cu ramificaţii înalte în clasa politică, care a făcut deliciul publicaţiilor de scandal. Fosta consilieră a lui Mircea Geoană, Ana Birchall, acum fostă ministresă, a recunoscut public faptul că a primit mai multe SMS-uri „deocheate” de la Marius Pieleanu.

Don Juanul căcatului Pieleanu îi promitea Anei că o va împlini „ca femeie”, spunându-i cu patos că e „prea frumoasă, ca să fie o simplă amică”. Pieleanu îi spunea tânguitor că vrea „să o privească epidermic”, cum ar veni, la nudul gol, în limbajul academic al universitarului cu nume, de asemenea, epidermic. Şi alte câte şi mai câte, toate răsfirate într-o stenogramă publicată mot-a-mot în 2008.

Ulterior, culmea ironiei, libidinosul din Alexandria şi-a dat doctoratul în devianţa socială provocată de consumul de alcool

Ana Birchall a ştiut însă să managerieze destul de bine situaţia, dacă e să ne luămn după răspunsul dat lui Pieleanu şi absenţa oricărei reacţii din partea acestuia. „De ce mi-ai cerut să mă culc cu tine?!”, l-a întrebat Ana pe Pieleanu. „De ce m-ai invitat trei zile la Geoagiu? Ce să vorbim trei zile? Ai zis că sunt prea frumoasă ca să mă priveşti ca pe o amică... În condiţii normale, n-aş fi purtat această discuţie, dar m-am uitat prin SMS-urile primite de la tine. În mesaje erai foarte viril, dar observ că acum nu mai zici nimic. Sau erai prea furat de aburii alcoolului?”, a fost răspunsul Anei Birchall la avansurile lui Casanova de Teleorman, care o invitase pe lidera pesedistă la petrecerea organizată de PSD la Geoagiu Băi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2008, scrie  Ziua.ro .

Episodul 2

În anul 2012, procurorii români l-au depistat pe sociologul Marius Pieleanu ca fiind un client constant al bordelurilor bucureștene, acesta fiind client al curvelor de lux din bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima. Pieleanu a fost martor în dosarul penal deschis pe numele ”peștelui” de peste Prut, alături de alți 21 de beneficiari ai serviciilor sexuale oferite de prostituatele acestuia, scrie  Curentul .

În august 2012 Pieleanu a fost invitat la sediul DIICOT să dea explicaţii și în dosarul de prostituţie în care este cercetată Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, prostituată și proxenetă de lux.

Bineînțeles că această pasiune a lui Pieleanu pentru sex contra cost nu l-a împiedicat să furnizeze în continuare sondaje de opinie. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”