Zelenski a confirmat oficial eliberarea a două așezări din regiunea Herson

Zelenski a confirmat oficial eliberarea a două așezări din regiunea Herson

Președintele Volodimir Zelenski a confirmat oficial eliberarea a două așezări din regiunea Herson - Arhangelsk și Mîroliubivka.

FOTO: Profimedia

„Le sunt recunoscător soldaților brigăzii 129 din Krivoi Rog, orașul meu natal, care s-au distins cu rezultate bune și au eliberat, în special, Arhangelsk și Mîroliubivka”, a declarat președintele Zelenski, în discursul său din această noapte.

De asemenea, Zelenski și-a exprimat recunoștința față de soldații brigăzii 115 a Forțelor de Apărare Teritorială care au apărat regiunea Jîtomîr; soldații brigăzii 117 care în prezent apără frontul de nord-est din regiunea Sumî; soldații brigăzii 127 a Forțelor de Apărare Teritorială pentru că au apărat orașul Harkov și au eliberat părți mari din regiunea Harkov; soldații brigăzii 110 care resping cu curaj atacurile ocupanților pe frontul din Zaporojie.

Iaroslav Ianușevici, șeful administrației militare din regiunea Herson, a raportat, de asemenea, eliberarea a două așezări din regiunea Herson - Arhangelsk și Mîroliubivka.

Propagandiștii ruși au început să intre în panică și să raporteze succesul contraofensivei ucrainene în regiunea Herson pe rețelele de socializare pe 2 octombrie.

Mai exact, eliberarea satului Khreshchenivka din regiunea Herson a fost raportată pe rețelele de socializare la 2 octombrie. Forțele armate ale Ucrainei nu au confirmat încă în mod oficial aceste informații. Cu toate acestea, Nataliia Humeniuk, purtătoarea de cuvânt a serviciului de presă al Comandamentului Operațional Pivden (Sud), a declarat că „există un succes”.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

2 Răsturnare de situație! / Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă de 10 milioane de euro

3 Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

4 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

5 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei