Zelenski a trimis unități ale Regimentului Prezidențial să lupte în prima linie: „Luați de-aici!”

Zelenski a trimis unități ale Regimentului Prezidențial să lupte în prima linie: „Luați de-aici!”

Unități ai Regimentului Prezidențial al Ucrainei au fost trimise de președintele Volodimir Zelenski să lupte în prima linie a frontului. imaginile cu aceștia au devenit virale pe rețelele de socializare.

FOTO: Captură Video / Twitter

Deși locul exact în care a fost filmată înregistrarea nu este clar, dacă ea a fost făcută în regiunea Donețk după cum afirmă mai mulți observatori ai războiului din Ucraina este foarte probabil ca aceste lupte să aibă loc în zona Bahmut.

În una dintre înregistrări militarii ucraineni pot fi văzuți în timpul unui schimb de foc intens cu invadatorii ruși, aceștia încercând să își apere tranșeele ce trec printr-o pădure, potrivit hotnews.ro.

„Luați de aici!” strigă unul dintre militarii ucraineni către ruși la un moment dat în timpul mai multor schimburi schimburi de replici marcate de invective între apărători.

„- S-a trezit lunetistul. Nu știu unde e.”

„- S-au trezit bine de tot, nu?”

„- Da, ți-am zis”.

După mai multe momente în care soldații ucraineni trag în direcția pozițiilor inamice unul dintre ei observă că lunetistul ar trage chiar deasupra capetelor lor.

„Dracu' știe, trag din 3 direcții”, îi răspunde celălalt.

A doua înregistrare surprinde lupte și mai intense, unul dintre militarii ucraineni afirmând că rușii atacă frontal. „Lasă-mă să-i f** cu o mitralieră”, spune unul dintre ucraineni.

Toată scena pare marcată de confuzie între apărătorii aflați sub foc puternic. La un moment dat unii dintre ei par să se sperie de tirul unui camarad.

„- Totul e în regulă, am fost eu”, asigură însă acesta. Câteva momente mai târziu militarii Kievului văd o dronă despre care nu par să fie siguri dacă e a lor sau a rușilor.

„- Dacă nu e a noastră haide s-o doborâm”, îndeamnă unul. „E probabil a noastră”, concluzionează însă un altul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”