Zelenski, pregătit să lupte fizic cu Putin: Un bărbat adevărat nu trimite intermediari

Zelenski, pregătit să lupte fizic cu Putin: Un bărbat adevărat nu trimite intermediari

Președintele Volodimir Zelenski a declarat, într-un interviu acordat canalului francez de știri LCI, mai în glumă, mai în serios, că este pregătit să se dueleze fizic cu Vladimir Putin.

FOTO Profimedia

„Un bărbat adevărat, dacă vrea să spună ceva cuiva sau, de exemplu, să dea o palmă cuiva, o face el însuși și nu trimite intermediari. Dacă cineva s-ar adresa mie, nu aș căuta intermediari”, a reacționat Zelenski, considerând că „dacă aș avea un mesaj de acest fel de transmis lui Putin, l-aș face singur”.

Astfel, Zelenski a comentat că președintele rus încearcă să îi transmită unele mesaje prin intermediari, cum ar fi Emmanuel Macron, președintele Franței.

„Sunt întotdeauna pregătit. Chiar și mâine. Dar acesta va fi ultimul summit al președintelui Putin, a răspuns Zelenski la întrebarea dacă este pregătit să se angajeze într-o luptă fizică cu Putin”, notează Ukrainska Pravda .

Mai mult, în cadrul aceluiași interviu, Zelenski a mai sublinat că nu este pregătit să negocieze pacea cu „Rusia nazistă”.

Volodimir Zelenski a declarat că Ucraina nu se va așeza la masa negocieri cu Rusia, stat pe care îl acuză că este gata să vadă lumea doar în conformitate cu ideile sale despre ceea ce este corect. În acest sens, liderul de la Kiev spune că o astfel de abordare arată că regimul de astăzi din Federația Rusă este unul nazist.

De altfel, Zelenski a subliniat, într-un interviu acordat canalului francez LCI, că pentru a trece la etapa negocierilor, Moscova trebuie să returneze tot ceea ce a fost furat din Ucraina din 1992 încoace, potrivit Obozrevatel.

„Tot ce ne interesează este să ne eliberăm propriile noastre pământuri, teritoriile deținute în prezent de ruși, apoi va trebui să discutăm cu Rusia. Aceasta trebuie să arate că este pregătită să își respecte interlocutorul și să ne restituie ceea ce ne aparține conform dreptului internațional. Cu o astfel de Rusie voi fi gata să negociez, dar nu cu Rusia pe care o avem acum, cu Rusia nazistă”, a mai transmis liderul Ucrainei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 Acest ofițer ucrainean din Donbas i-a executat pe comandanții ruși din regimentul în care a fost încorporat cu forța

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...