Zero acuzații către cuplul Firea-Pandele/Cenzură și linșaj la Antena 3 CNN, în cazul „azilurilor groazei“: Nicușor Dan, scos vinovat pentru că ar fi „tăiat finanțarea pentru 30.000 de bunici“

Zero acuzații către cuplul Firea-Pandele/Cenzură și linșaj la Antena 3 CNN, în cazul „azilurilor groazei“: Nicușor Dan, scos vinovat pentru că ar fi „tăiat finanțarea pentru 30.000 de bunici“

Linșaj și autocenzură la Antena 3 CNN, în cazul “azilurilor groazei“: Nicușor Dan a fost scos vinovat, în prime time, în emisiunea Sinteza Zilei, pentru că ar fi “tăiat finanțarea pentru 30.000 de bunici“. În schimb, pe site-ul acestui post, apar zero acuzații către cuplul Firea-Pandele, scrie defapt.ro .

Numele lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari, pur și simplu nu apare pe site. Numele lui Firea apare doar în știrile în care aceasta se disculpă. Nu există nici o știre despre conflictul celor doi cu Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Miercuri seara, în plin scandal al “azilurilor groazei“, Antena 3 CNN l-a acuzat pe Nicușor Dan că ar fi tăiat finanțarea primăriei Capitalei către o fundație, “Crucea Alb-Galbenă“. “Fundaţia Crucea Alb-Galbenă, formată dintr-o mână de oameni, a îngrijit peste 30.000 de bunici singuri, însă mica finanțare pe care asociația o primea din partea Primăriei Capitalei a fost tăiată de Nicușor Dan“, se arată pe site-ul Antenei 3.

În știre nu există un punct de vedere al primăriei Capitalei, care să explice situația.

Linșaj și autocenzură la Antena 3 CNN, în cazul “azilurilor groazei“

Președinta Fundației Crucea Alb-Galbenă, Măriuca Ivan, este o colaboratoare a Gabrielei Firea, care a invitat-o la o dezbatere despre femeile peste 55 de ani. În 2020, primăria București – condusă încă de Firea – a încheiat un acord cu această fundație.

Tot în plin scandal al “azilurilor groazei“:

  • O fundație controlată de Dan Voiculescu, FACIAS, a sesizat DNA pentru “posibile fapte de corupție“ ale lui Nicușor Dan. Două știri apar pe acest subiect pe site-ul Antenei 3.
  • Pe site nu apare nici o știre despre implicarea primarului de Voluntari, Florin Pandele, în scandalul azilurilor.
  • Pe site-ul Antenei 3 nu apare nici o știre despre disputa dintre Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, și familia Pandele-Firea.
  • Toate știrile despre Firea sunt neutre-pozitive. Iată câteva titluri despre ministrul Tineretului, pe site-ul Antenei 3: „Este evident o campanie orchestrată împotriva mea ca om, ministru și candidat la Primăria Capitalei!”; „Tocmai de asta unora le este teamă de mine și de asta nu mă vor în funcții publice” sau “PUSL îl somează pe fostul europarlamentar Theodor Stolojan să înceteze să mai arunce vina, pentru ororile petrecute în ”azilele groazei”, pe cei care nu au nimic în comun cu ceea ce s-a întâmplat acolo și nici nu aveau cum să intervină“.

Pe site nu apare însă decizia PUSL – formațiunea controlată de Dan Voiculescu – de a susține candidatura lui Firea la primăria Capitalei.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?