Ziariștii spanioli, dezamăgiți de Ianis Hagi. Concluzia transferului la Alaves, rezumată în câteva cuvinte

Ziariștii spanioli, dezamăgiți de Ianis Hagi. Concluzia transferului la Alaves, rezumată în câteva cuvinte

Alaves s-a calificat în ”16-imile” Cupei Regelui, după ce a trecut cu 1-0 de Terrassa, formație din liga a patra spaniolă. Ianis Hagi a fost trimis de antrenor pe teren în minutul 73 și nu s-a remarcat cu nimic.

Ianis Hagi, nicio sclipire în meciul cu Terrassa. Foto Getty images

Ziariștii spanioli s-au arătat dezamăgiți de român după victoria obținută de Deportivo Alaves în „Cupa Regelui”. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 25 de ani a fost introdus pe teren spre finalul partidei, dar nu a reușit mare lucru în fața formației din eșaloanele inferioare ale fotbalului iberic. Prilej pentru jurnaliștii basci să tragă o concluzie după împrumutul românului de la Rangers la Alaves, până la finalul acestui sezon.

Rezervă în ultimele 4 meciuri

”Schimbarea sa din partida cu Terrassa a sugerat faptul că va fi titular împotriva celor de la Las Palmas în LaLiga. Pe gazon, a făcut puțin sau nu a făcut nimic, ca în restul meciurilor”, au notat ziariștii de la Noticias de Alava, care i-au acordat lui Ianis Hagi nota 5 pentru evoluția sa din partida contra celor de la Terrassa.

Sâmbătă, Alaves joacă în campionat, cu Las Palmas, meci în care se așteaptă ca românul să fie titular. În ultimele 4 meciuri ale lui Deportivo, Ianis Hagi a început partidele din postura de rezervă și a fost introdus pe teren pe final. De când a ajuns la formația din La Liga, internaționalul român a jucat 15 partide pentru Alaves, în toate competițiile, a marcat două goluri, a oferit un assist și a ratat un penalty.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”