„Zici că ești Iulia Albu. Nu mai ești tu la față. Erai mișto înainte…”

„Zici că ești Iulia Albu. Nu mai ești tu la față. Erai mișto înainte…”

Mara Bănică a trecut pragul medicului estetician pentru a-și face o intervenție estetică la față. Pentru această operație de înfrumusețare, vedeta ar fi plătit nu mai puțin de 15.000 de euro. Reacțiile urmăritorilor ei nu au fost, însă, dintre cele mai măgulitoare.

La ieșirea din clinică, unde a stat nu mai puțin de patru zile, Mara Bănică a fost surprinsă de paparazzi cu bandaje la nas și la față. Cel care a ajutat-o cu căratul bagajelor a fost nimeni altul decât Valentin Burada, cel cunoscut drept „doctorul vedetelor”. După intervenție, vedeta s-a afișat, mândră de intervenție, în mediul online. Vizibil întinerită, foarte puțin machiată și fără urme de riduri sau alte imperfecțiuni, Mara Bănică a postat în noaptea dintre ani o fotografie cu ea pe rețelele sociale: „Care va să zică e ultima noapte din 2023”, a scris pe Instagram Mara Bănică.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mara Banica (@marabanica)

Cu toate acestea, fanii nu au fost prea încântați de schimbarea la care a recurs vedeta: „Zici că ești Iulia Albu. Nu mai ești tu la față. Erai mișto înainte… farmecul tău. Offf”/„Nu îmi place, Mara, nu mai ești tu naturală, nu îți stă bine”/„Mi-ai plăcut până acum foarte mult pentru simplitatea ta și nu în ultimul rând pentru inteligența ta dar nu mai îmi placi la felul în care arăți la față”/„Doamne ferește!!! Eu cred că totuși e poză fake, făcătură”, au scris câțiva internauți la postarea Marei Bănică.

Au fost însă și persoane care au apreciat schimbarea de înfățișare: „Cam așa… La mulți ani! Ai mai întinerit… pe bune!”/„La mulți ani sănătoși!!! Schimbată dar frumoasă”/„Superbă!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pozitive primitede vedetă, potrivit romaniatv.net .


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?