Zodia care a dat cei mai mulți miliardari

Zodia care a dat cei mai mulți miliardari

Un nou studiu recent a analizat zilele de naștere a miliardarilor de top ai planetei și se pare că cei mai bogați oameni ai planetei ar putea avea mai multe în comun decât averea formidabilă: unii dintre ei au același semn zodiacal, notează revista Forbes.

Zodia cu cei mai mulți oameni bogați

Cel mai comun semn zodiacal în rândul celor mai bogați oameni ai planetei este Balanța cu 27 miliardari notabili precum Ralph Lauren, Ștefan Persson, Liliane Bettencourt și Alice Walton.

Peștii ocupă locul al doilea în timp ce Racii sunt pe locul al treilea.

Astfel sub zodia Peștilor s-au născut cu 22 de nume precum Bernard Arnault, Rupert Murdoch și Michael Dell, potrivit astrocafe.ro.

Racul, Taurul și Leul sunt semnele cu câte 20 de miliardari, situându-se pe locul al treilea. Faimoșii Richard Branson și Elon Musk – semnul Racului, Mark Zuckerberg și David Koch – semnul Taurului, Larry Ellison și Serghei Brin – semnul Leului.

Semnul Scorpionului a dat 16 miliardari, numărând aici și pe Laurene Powell Jobs, Wang Jianlin și Bill Gates.

Gemenii și Berbecul sunt semnele cu câte 15 miliardari fiecare, incluzându-I pe Jim Walton și David Thompson – Gemeni, Steve Ballmer, Amancio Ortega și Mukesh Ambani- Berbec.

Vărsătorul și Fecioara urmează în top cu 12, respectiv 11 miliardari incluzând pe Michael Bloomberg și Paul Allen – Vărsători și Warren Buffet și Jack Ma sub semnul Fecioarei.

Sub semnul Săgetătorului și a Capricornului s-au născut 8 dintre cei mai bogați oameni ai planetei, printre care Jeff Bezos.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro