Zodia care va primi o promovare la locul de muncă, la începutul acestei săptămâni

Zodia care va primi o promovare la locul de muncă, la începutul acestei săptămâni

Nativul Taur începe săptămâna cu dreptul. După ani de muncă și așteptare, a venit și mult-dorita promovare. La locul de muncă, zarvă mare. Șeful îl va chema luni în birou și îi va da vestea la care nici măcar nu se așteaptă.

Dintre atâția colegi, el va fi cel norocos. Mai ales pentru perioada în care s-a dedicat extrem de mult, în ultima vreme și a muncit cât 10 oameni la un loc! Deși credea că nu va observa nimeni, acest lucru a fost posibil.

Nativii Taur care lucrează în companii multinaționale vor avea parte de o promovare pe domeniul lor. Cel mai probabil vor primi o avansare în post și vor coordona ei înșiși propria lor echipă.

Nativii Taur care lucrează în supermarketuri se vor alege cu un job mult mai bun. Specialiștii în astrologie susțin că promovarea o să vină și pentru ei, negreșit și că este posibil să fie transferați pe alt domeniu.

Cei aflați sub zodia Taur, care lucrează în domeniu frumuseții și al sănătății vor fi contactați de numeroase echipe de filmare de la diverse televiziuni, pentru a-și promova proiectele pe micul ecran. În urma acestor lucruri, se vor alege cu o promovare, căci totul va fi un real succes!

Continuă să citești pe click.ro care este zodia care rămâne fără loc de muncă

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 Rusia, oameni buni...