Zodia care va purta doliu de Paște. Cine sunt nativii care vor pierde pe cineva drag în preajma sărbătorilor

Zodia care va purta doliu de Paște. Cine sunt nativii care vor pierde pe cineva drag în preajma sărbătorilor

Sărbătorile care se apropie nu vor fi motiv de bucurie pentru nativii unei zodii. Astrologii prezic un necaz în casa acestora, o pierdere care îi face să verse multe lacrimi. Pentru ei, Paștele va fi trist pentru că vor pierde o persoană dragă.

Pentru nativii Berbeec se anunță sărbători triste FOTO Shutterstock

Paștele ar putea veni cu supărere pentru nativii din Berbec. Ei ar putrea suferi o posibilă pierdere a unei persoane dragi, scrie click.ro

Pentru că sunt echilibrați din fire, aceeștia vor găsi puterea de a accepta ce li se întâmplă și astfel vor putea merge mai departe.

Citește articolul complet pe click.ro

Ghinionul îi urmărește tot anul

De altfel, tot anul 2023 se anunță unul deosebit de prost pentru zodia Berbec. În 2022 au muncit din greu și au profitat de noroc, însă lucrurile nu mai merg la fel de bine în 2023. Totul va fi urmărit de ghinion. Indiferent dacă vorbim despre carieră, familie sau bani, ghinionul va fi resimțit în toate aceste capitole. Având în vedere că lucrurile nu vor sta bine deloc, astrele le recomandă să ia o pauză de odihnă, până când norocul se va opri iar la ei.

Este uluitor de sigur pe el

Născut lider, întocmai ca Leul, Berbecul este uluitor de sigur pe el. Are abilitatea de a face față oricărei greutăți, cu hotărâre și putere. Întotdeauna va găsi resursa personală de fericire și optimism, este o zodie a regenerării, a revenirii la viață.

Cutezător, deseori naiv, e plin de idei, are inițiativă și trece imediat la acțiune, pentru că vrea totul cât mai repede. Nativul Berbec se simte în largul sau în situații clare, nu-i plac ocolișurile și ambiguitățile. Decide fără drept de apel, este foarte rațional, vrea și poate conduce. Are aptitudini tehnice si practice. Aspectul negativ al zodiei Berbec este excesul de zel, care poate deveni dăunător.

Nativul Berbec poate fi brutal, furios, certăreț. Este un subaltern nerăbdător, recalcitrant și incomod, care începe multe lucrări, dar nu le termină. Dacă nu-și poate stăpâni impulsurile, nativul Berbec se poate lăsa târât în aventuri riscante.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /