Zodiile care au de înfruntat noi provocări. Cine sunt nativii care traversează clipe grele, de partea cui e norocul

Zodiile care au de înfruntat noi provocări. Cine sunt nativii care traversează clipe grele, de partea cui e norocul

Începutul anului vine cu noi provocări pentru nativii a cinci zodii. În a doua parte a lunii ianuarie are loc conjuncția lui Venus cu Saturn, astfel că unele zodii vor resimți din plin acest moment.

Mai multe zodii trebuie să facă față unor provocări la început de an FOTO Shutterstock

Pentru nativii Berbec începutul de an se anunță promițător. Ei sunt printre cei mai avantajați în acest context, relatează România TV . Vor avea parte de câștiguri neașteptate, iar în plan profesional vor străluci. De asemenea, se anunță și multă muncă pentru a putea ajunge la acest statut privilegiat.

Pentru cei născuți în zodia Leu vin câteva săptămâni extrem de productive. Aceștia vor munci mai mult decât de obicei, dar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilo r. Este posibil să fie solicitați să acorde cuiva un ajutor, pentru care nu vor sta prea mult pe gânduri în a-l oferi.

Astrologii anunță că nativii Gemeni vor fi afectați de următorul eveniment astral. Este posibil ca aceștia să aibă probleme de sănătate, lucru care le va da toate planurile peste cap. Cei născuți sub semnul Gemeni vor fi nevoiți să renunțe la proiecte profesionale bănoase.

Nici Balanțele nu sunt ocolite de schimbările astrologice. Pentru ele urmează o perioadă grea, presărată cu multe provocări pe plan profesional. Este posibil să încheie colaborări mai vechi și să caute cu disperare altele noi.

Vărsătorii se află și ei pe lista nativilor care în acest an vor avea mai multe momente de cumpănă. Nu doar luna ianuarie vine cu experiențe care le vor pune la încercare liniștea interioară. Este posibil să fie atrași în discuții aprinse și se vor simți trădați. În curând, aceștia vor renunța la prietenii în care au investit emoții si sinceritate.

Horoscopul runelor pentru perioada 9-15 ianuarie

Pentru săptămâna 9-15 ianuarie, cunoscutul Mihai Voropchievici anunță schimbări mari pentru nativii unei zodii și dragoste mare, provocări și griji și probleme pentru alții.

Berbecul are iar un mesaj dublu, să se relaxeze, să nu-și mai facă griji vizavi de starea de sănătate unei persoane dragi. Devine foarte grijuliu.

Taur - are nevoie de forță și putere să depășească problemele, dar astrele sunt lângă voi, vă încurajează și vă susțin să depășiți această lecție de viață sau probă de încercare.

Gemeni - să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore în perioada imediat următoare. Vin schimbările peste Gemeni.

Peste Rac, ce e interesant: astrele anunță călătoria, să-și facă bagajele. Poate e rost de plecare în zilele acestea, o mică experiență, o mică vacanță.

Cineva trebuie să primească mesaje, să fie atent și atenționat.

Leii intră în incidența a tot ceea ce e pe telefon, mesaje, mailuri, sunt mesaje de început de an și sunt bune. Nu acceptați pe cele care sunt scrise cu negru, nu le citiți. Citiți-le pe alea cu alb.

La Fecioară, abordați altfel problemele care vă interesează, schimbați tehnica, tactica. Ați fost buni, fiți răi. Ați fost răi, fiți buni. Citește horoscopul complet pe Click.ro!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă