Zodiile care nu se simt demne de iubire. Refuză dragostea, atrag ghinioane și relații amoroase eșuate

Zodiile care nu se simt demne de iubire. Refuză dragostea, atrag ghinioane și relații amoroase eșuate

Nimeni nu poate nega puterea imensă a iubirii. O persoană iubită, care iubește, la rândul său, poate simți că nimic nu este imposibil. Și totuși, cum ar fi dacă s-ar autosabota?

Uneori, oamenii își pun singuri piedici în iubire

Există câțiva nativi care nu simt că merită iubirea și toată povestea care vine la pachet cu acest sentiment.

Desigur, rănile din copilărie pot duce la asemenea idei. Dacă părinții nu te-au ajutat să te simți valoros, te vei confrunta cu aceste sentimente și în viața de adult. Iată însă că astrologii atenționează: nu doar aspectele psihologice ne pot înfrâna să găsim iubirea, ci și cele astrologice! Câteva zodii se confruntă cu o autodevalorizare acută. Se simt nedemni să primească iubire!

Nu știu să gestioneze o relație și cu atât mai puțin să-și fericească partenerul/partenera de viață. Însă nimic nu este bătut în cuie și fiecare problemă are și remedii. În primul rând, este nevoie de conștientizare.

Care sunt zodiile care-și refuză dragostea? Iată zodiile cele mai predispuse la autocompătimire și la sentimentul că nu-s demne de iubire

1.Racul

Are tendința de autosabotare în relații

Are tendința de autosabotare în relații

Are ”talentul” de a complica orice situație. În ciuda faptului că este un semn deschis și sensibil, are această tendință de autosabotare și de a-și alunga partenerul/partenera. De multe ori, romanticul Rac se simte nedemn de iubire. Găsește extrem de dificilă viața pe planeta Pământ, iar situația este cu atât mai grea cu cât a avut și un părinte dur, insensibil sau care n-a știut să-și arate dragostea. Racul este semnul care pune tot la inimă, iar situația poate escalada, până acolo încât să creadă că el este de vină pentru toate relele.

2.Vărsătorul

Unul dintre cei mai doriți nativi are multe lacăte pe inimă

Unul dintre cei mai doriți nativi are multe lacăte pe inimă

Este adeseori numit neadaptatul zodiacului. Cei mai mulți oameni îl adoră pe acest nonconformist semn de aer, îi admiră personalitatea relaxată, energia bună și lipsită de judecată. Este un exemplu, pe de o parte, căci are talentul de a se împrieteni cu orice fel de persoană, din orice mediu.

Cu toate acestea, există o neliniște la el în suflet, dar și ușoara credință că nu ar merita să fie iubit. De aici vine izolarea sa celebră. Se ascunde de oameni sau pune între el și ei un zid atât de gros, încât nimeni și nimic nu-l poate dărâma.

Se simte de multe ori neînțeles, are senzația că viziunea sa nu are impactul cuvenit. Drept pentru care își ia jucăriile și pleacă.

Problema cea mare este că Vărsătorul este un deschizător de drumuri, de aici și motivul pentru care simte că nu are răbdare cu ceilalți, care sunt invariabil în urma sa. Uneori însă le mai permite să-l ajungă din urmă, însă rar.

3.Peștii

Zodia guvernată de emoții, care leagă greu relații de suflet

Zodia guvernată de emoții, care leagă greu relații de suflet

Cel mai empatic semn zodiacal , abundă în emoție, de aceea mulți nu-l înțeleg. Nativii Pești simt totul cu o intensitate exacerbată. Iar uneori emoțiile sunt atât de mari, încât au nevoie să se închidă în ei înșiși. Simt de cele mai multe ori că oamenii nu îi înțeleg și nu-i merită. De aici până la a-și refuza iubirea mai e doar un pas.

Absorb energia din jur și sunt empaticii zodiacului. Când le sunt date peste cap sentimentele, se închid în lumea lor tainică și refuză să mai deschidă fereastra iubirii. Nu e ușor să te armonizezi cu Peștii, însă dacă o faci, viața va deveni un paradis.

Acești nativi sunt ca farurile călăuzitoare pentru ceilalți.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani