Zodiile care sunt lovite de karma în săptămâna 24-30 iulie. Greșelile din trecut le fac viața un calvar

Zodiile care sunt lovite de karma în săptămâna 24-30 iulie. Greșelile din trecut le fac viața un calvar

Chiar dacă noi speram că am reușit să „trișăm” soarta și să scăpăm fără mari consecințe pentru unele greșeli, astrele ne vor demonstra că nu ne-au uitat niciodată acțiunile. Iar pentru 3 zodii, karma va veni precum o lovitură de bumerang.

Săgetător

Pentru nativii acestei zodii, problemele de mult uitate se vor întoarce cu furie în viața lor. Dacă credeau că greșelile lor au rămas în trecut, astrele le vor aminti că lucrurile nu stau deloc așa. Iar nativii din Săgetător pot fi loviți de karma exact unde vor suferi cel mai mult, fie pierzând prietenia cuiva drag, ori un loc de muncă, din cauza atitudinii din trecutul lor.

Taur

O problemă din trecutul lor se va întoarce, deși nativii din Taur o credeau rezolvată. Poate că atitudinea lor la acea vreme a lăsat de dorit, ori poate că au folosit metode mai puțin onorabile pentru a rezolva lucrurile. Indiferent, astrele le vor da o lecție pe care taurii nu vor avea altă alternativă decât să o învețe.

Balanță

Contrar numelui acestei zodii, cei născuți sub acest semn nu au fost deloc echilibrați în modul în care au rezolvat o anumită problemă . Iar acum astrele vor dori să corecteze lucrurile, iar toată karma acumulată se va resfrânge asupra balanțelor. Iar dacă refuză în continuare să trateze lucrurile în mod echilibrat, situația lor va continua să se înrăutățească.

Citește despre restul zodiilor în Click .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB