Zodiile care vor câștiga la loto sau vor primi bani. Previziuni în plan financiar

Zodiile care vor câștiga la loto sau vor primi bani. Previziuni în plan financiar

Se anunță o perioadă promițătoare din punct de vedere financiar pentru unele zodii. Oportunitățile financiare pot bate la ușa nativilor chiar și astăzi, în ultima zi a săptămânii.

Unul dintre cei mai populari astrologi din America Latină a făcut previziuni pentru două zodii. Așadar, dacă vă numărați printre aceste zodii, poate fi momentul oportun să vă puneți la încercare norocul sau să fiți deschiși la oportunități financiare neașteptate.

Unul dintre cei mai populari astrologi din America Latină, Mahoni Vidante, a făcut previziuni financiare pentru sfârșitul acestei săptămâni. Dacă nu ați primit o sumă importantă de bani sau nu ați avut parte de un câștig financiar vineri sau sâmbătă, ei bine, s-ar putea să aveți parte de o surpriză în acest sens chiar duminică.

Mhoni Vidante a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socialziare care vor fi cele mai norocoase semne în zilele de 17 și 18 februarie.

Zodiile care vor avea noroc la bani

Primul semn zodiacal căruia norocul i-a surâs în acest weekend este Berbecul. Potrivit astrologului, cei care guvernează acest semn zodiacal se vor confrunta cu schimbări favorabile la locul de muncă. Este o perioadă ideală pentru purificarea energiei, ceea ce îi va ajuta pe berbeci să scape de emoțiile rele.

Previziunea astrologului Mhoni Vidante este că Berbecii „vor câștiga la loto" în acest weekend, precizând că norocul a fost oricum de partea lor de vineri până duminică, relatează nationworldnews.com . Numerele magice pentru berbec sunt 12 și 21, iar culorile norocoase sunt roșu și galben.

Un alt semn zodiacal al cărui noroc va fi bun în zilele următoare este Taurul. Nativii vor primi bani în plus care ar putea proveni din plata datoriilor sau din jocuri de noroc.

În următoarea săptămână, energia celor guvernați de acest semn zodiacal va fi foarte pozitivă, lucru care îi va ajuta să își atingă obiectivele. Numerele magice pentru tauri sunt 9 și 20, iar culorile norocoase sunt albastru și alb.

Gemenii vor avea și ei un noroc profund, având în vedere că trec printr-un moment de creștere în care primesc toate elementele necesare pentru a se îndrepta direct spre obiectivele lor. În plan economic, Gemenii vor avea venituri suplimentare. Norocul le va aduce investiții. Banii vor veni la ei din abundență. Numerele magice sunt 5 și 27 pentru gemeni, iar culorile norocoase sunt portocaliu și verde.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat