Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

Loialitatea și fidelitatea tind să devină „rara avis“ în multe relații, în ziua de azi, însă persoanele născute în anumite zodii vor fi mereu alături de persoana iubită, la bine şi la rău.

Unii nativi se remarcă prin capacitatea de a fi mereu alături de persoana iubită FOTO Shutterstock

Într-o lume plină de Pique , fii Puya (Rac) e un mesaj care s-a viralizat zilele acestea în social media, după ce o admiratoarea a rapperului român a urcat pe scenă și a început să danseze, iar acesta a rugat-o să coboare, pentru că e însurat și nu are nevoie de dansatoare.

Loialitatea este esențială în orice tip de parteneriat: afaceri, prietenii și, evident, relații de cuplu. Cu siguranță în toate semnele zodiacale există persoane loiale partenerului, însă unii nativi se remarcă prin fidelitate, loialitate şi capacitatea de a fi mereu alături de persoana iubită, de a o susține și a o ajuta.

Iată care sunt cele mai loiale zodii în dragoste.

5. Fecioara

Fecioara este un semn zodiacal obsedat de reguli și de ordine, care are mereu nevoie de stabilitate. Sunt conservatori prin natura lor și numai gândul la un posibil adulter este îngrozitor pentru ei. Cu-atât mai puțin probabil să pună acest gând în practică și să-și înșele partenerul. Sunt foarte muncitoare și practice, ceea ce îi poziționează în topul partenerilor ideali. Fecioara e perfecționistă, iar acest lucru este valabil și în relațiile amoroase. Îi place să ofere într-o relație și îi va oferi tot partenerului: afecţiune, fidelitate, ajutor.

4. Taur

Persoanele din această zodie sunt de încredere și răbdătoare. În general, sunt foarte atenți și la prietenii, și la partenerii lor. Se vor îndrăgosti mai greu, se vor căsători mai greu, pentru că vor să fie siguri că au găsit partenerul perfect, dar apoi vor da dovadă de un devotament pe care puține alte semne îl pot egala. Dar vor și cere aceleași lucruri înapoi, într-o relație. Pentru că sunt vestiți pentru încăpățânarea lor, nu vor face, uneori, compromisurile necesare într-o relație.

4. Scorpion

Este o zodie renumită pentru emoțiile sale intense și intuiția puternică. Scorpionii nu sunt maeștri în a-și exprima deschis sentimentele, dar, odată ce le-ai câștigat încrederea, nu te vei mai îndoi de loialitatea lor. Sunt extrem de loiali și vor face tot posibilul pentru a proteja oamenii la care țin. Scorpionii sunt persoane pasionale, iar acest lucru se traduce prin faptul că sunt și cei mai buni prieteni, dar și cei mai buni parteneri. Atenție, totuși: mulți Scorpioni au tendința să devină posesivi și geloși.

2. Leu

Leul este regele pădurii și capul familiei, iar acești nativi sunt cunoscuți pentru loialitate, onestitate și generozitate. Vor apăra cu înverșunare persoanele la care țin și vor face tot ce este necesar pentru ca ele să fie siguranță. Natura pasională a Leului înseamnă că, odată ce s-au hotărât cu privire la ceva, vor lupta până la capăt pentru a obține ceea ce-și doresc și nu vor mai renunța niciodată.

1. Rac

Dacă o zodie a fost făcută pentru familie, aceasta este Racul. Acest nativ este cel mai bun partener de viaţă. Pentru Raci, iubirea este sentimentul suprem şi sunt printre puținii oameni care reuşesc să iubească necondiţionat. Racii sunt cunoscuți pentru loialitatea și devotamentul față de cei dragi. Odată ce se atașează de cineva, le va fi extrem dificil să rupă acea legătură. Vor face orice și tot ce le stă în putere pentru a menține relația puternică și sănătoasă, iar asta include onestitatea, fidelitatea, încrederea. Este unul dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului, de aceea sunt parteneri atât de buni, de iubitori și de pricepuţi. Singurul lucru de care trebuie să ţii cont, dacă trăieşti cu un Rac, este gelozia lui. Pe de altă parte, el vrea doar să protejeze ceea ce îi aparţine.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa