Zodiile cele mai norocoase în amor în luna februarie. Vor fi focuri de artificii pentru ele

Zodiile cele mai norocoase în amor în luna februarie. Vor fi focuri de artificii pentru ele

Luna februarie are și ea preferatele sale. Există câteva zodii care vor străluci, la propriu. Favoritele astrelor vor avea parte de noroc financiar și în amor, de sănătate și abundență.

Unele zodii sunt favorizate din punct de vedere amoros în februarie.

Anotimpul Vărsătorului turează înainte, cu toate motoarele. Fiind unul dintre cele mai neînțelese semne ale zodiacului, câteva zodii vor fi bulversate.

Deși Vărsătorul este un nativ social, orientat înspre comunitate, este și paradoxal, căci iubește să se izoleze, adoră libertatea și eliberarea din structuri rigide. De aceea, de multe ori, Vărsătorul ajunge să se simtă neînțeles. Nu e ușor să vrei să fii inclus, dar totuși să-ți prioritizezi independența. Din fericire, există patru zodii în luna februarie care vor ști să se calibreze la această energie.

Vărsătorul nu se va schimba pentru nimeni. Ori îl accepți așa, ori ești liber să pleci.

Vărsătorul nu se va schimba pentru nimeni. Ori îl accepți așa, ori ești liber să pleci.

Este un semn de aer guvernat de Uranus, astru simbol al cerului întunecat, planetă asociată în astrologie cu intelectul, progresul și inteligența, chiar genialitatea. Vărsătorul este spontan și artist. În februarie, patru zodii vor beneficia de aceste influențe astrale: Gemenii, Leul, Balanța și Vărsătorul însuși.

Ei sunt cei patru norocoși, care vor fi iubiți mult și bine

Ei se vor bucura de prosperitate, conform astrologilor americani.

Gemenii au farmec, comunică mai abitir ca niciodată, sunt deschiși la noi provocări, idei și perspective. Atrag parteneri și vor avea de unde alege, amoros vorbind. Acum e o lună bună să-ți expui cele mai nepopulare idei, s-ar putea ca acum să prindă, să fie auzite și acceptate.

Leul. Latura amoroasă este prioritară în februarie . Și cum Vărsătorul este semnul tău din opoziție, mai mult ca sigur vei declanșa emoții de genul te iubesc – mai lasă-mă. Dragoste cu năbădăi. Însă vei avea parte și de noutăți, și de unde să alegi. Adori validarea și cunoașterea și vei căuta parteneri care te poziționează fix acolo unde simți tu că ți-e locul: pe piedestal.

Balanța. Soarele îți traversează casa a cincea a pasiunilor și energiei creatoare și te invită să încerci lucruri noi, care să te activeze puțin. Ești un semn venusian, e important să pui plăcerea, luna aceasta, pe primul loc. Astrele te încurajează să ieși din zona de confort. La capitolul întâlniri, vei aborda metode nonconformiste. Mmmm, se anunță incendiară luna asta!

Vărsătorul. Februarie este despre cum să-ți onorezi unicitatea, felul altfel de a fi, originalitatea. Deși nu cauți atenția de obicei, februarie vine cu recunoașterea meritelor, cu glorie și cu un șir lung de admiratori, din care vei putea alege. Dacă te vei orienta bine, vei avea niște partide amoroase incendiare. E luna perfectă să te exprimi, să-ți arăți creativitatea, convingerile, credința. Februarie îți trage cortina și vei putea vorbi liber despre tine, indiferent cât de ciudat ar putea fi mesajul. Mulți asta și apreciază la tine: curajul de a-ți asuma ciudățeniile.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...