Zodiile cele mai optimiste. Ele văd aproape întotdeauna jumătatea plină a paharului

Zodiile cele mai optimiste. Ele văd aproape întotdeauna jumătatea plină a paharului

Vedem uneori oameni care zâmbesc și în furtună și ne întrebăm cum reușesc să traverseze perioade grele optimiști. Alteori, întâlnim oameni care par a fi mereu bine dispuși. Nu au și ei probleme?

Oamenii veseli sunt cei mai atrăgători

Sigur că au, viața e un roller-coaster, cu urcușuri și coborâri. Felul tău de a răspunde în fața situațiilor limită te poate face special. Iar la asta contribuie, uneori, și astrele.

Potrivit astrologilor, unii oameni sunt mai optimiști decât alții în funcție de zodia în care s-au născut. Se spune că oricât ai fi de elegant, nu e suficient, dacă nu ai la tine și un zâmbet cuceritor. Iată care sunt zodiile cele mai optimiste. Pe ele este foarte greu să le deprimi, căci văd aproape întotdeauna jumătatea plină a paharului. Optimismul lor e molipsitor.

6.Peștii

zodia Peștilor se numără și printre cele mai norocoase semne din zodiac

zodia Peștilor se numără și printre cele mai norocoase semne din zodiac

Surprinzător să vedem în acest top o zodie aflată mereu sub influența emoțiilor. Peștii sunt de fel veseli și optimiști. Chiar dacă-i lovește tristețea, își îmbrățișează emoțiile, vorbesc despre ele, iar negativul trece mult mai repede. ”Peștii sunt adorabili și sensibili.”, spune astrologul Emily Newman. Și deși se pot supăra repede, spun ce au pe suflet și merg rapid mai departe. Nu rămân supărați o perioadă lungă de timp.

5.Gemenii

Zodia Gemeni este zodia mișcării și a comunicării

Zodia Gemeni este zodia mișcării și a comunicării

Datorită naturii lor duale, îi vezi adesea bine dispuși, chiar dacă au avut o zi grea. ”Gemenii au două stări. Într-un fel sunt în public, altfel acasă. Însă de cele mai multe ori, aleg veselia.”, spune astrologul Emily Newman. Firea lor este extrovertită și pozitivă, explică și astrologul Rachel Clare.

4.Balanța

Horoscop complet luna aprilie. Zodia Balanţă

Întruchipează starea aceea de bine, de comoditate, de acasă, de bine și frumos. Zodia aceasta simte bucuria la nivel fizic. Aceea autentică, fără motiv, extazul pur al vieții tihnite. Femeile Balanță sunt echilibrate, elegante și iubitoare de frumos. Balanțele în general sunt blânde și tânjesc după pace și echilibru, fac tot ce pot să evite conflictele, sunt ființe luminoase, vesele, printre cele mai optimiste ale zodiacului.

3.Leul

Leul se bucură de complimente dar, atenție!, nu suportă lingușeala.

Leul se bucură de complimente dar, atenție!, nu suportă lingușeala.

Leul adoră lumina reflectoarelor, au mereu un zâmbet pe față și sunt gata să aducă bucurie și pe chipurile celor cu care se întâlnesc. Această zodie se umple de bucurie când îi face și pe ceilalți fericiți. Semn de foc, sunt asociați cu pasiunea, entuziasmul, setea de viață. Optimismul nu le lipsește, cât e ziua de lungă.

2.Berbecul

Născut lider, întocmai ca Leul, este uluitor de sigur pe el. Are abilitatea de a face față oricărei greutăți, cu hotărâre și putere. Întotdeauna va găsi resursa personală de fericire și optimism, este o zodie a regenerării, a revenirii la viață. Primăvara, nu ai cum să fii morocănos. Debordează de optimism, bucurie pură, vitalitate!

1.Săgetătorul

Zodia Săgetător sau zodia Arcașului este înzestrată cu o energie și cu o poftă de viață molipsitoare

Zodia Săgetător sau zodia Arcașului este înzestrată cu o energie și cu o poftă de viață molipsitoare

Se află în capul listei optimiștilor. Veselul și însoritul Săgetător împrăștie voie bună acasă și în public. Nativii acestei zodii sunt buni, amabili, dornici să ajute, să contribuie, sunt siguri pe ei și au o autoritate persoanală la care mulți nici nu visează. Știu cum sunt și se prezintă ca atare. Au o abilitate fantastică, de a găsi bucurii chiar și în cele mai mărunte lucruri. ”Nu sunt puternici ca Leul și Berbecul, dar Săgetătorii sunt neînfricați, nu se dau în lături de la a-și asuma responsabilitățile. Oamenii îi adoră pentru verticalitatea lor”, spune astrologul Emily Newman.

Foto: Pixabay și Shutterstock

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...