Zodiile cele mai orgolioase. Au o ambiție ieșită din comun și-i tratează pe toți cu superioritate

Zodiile cele mai orgolioase. Au o ambiție ieșită din comun și-i tratează pe toți cu superioritate

Nu este nimic greșit în a te mândri cu rezultatele tale, atunci când ele există. Problema apare doar dacă-i minimizezi constant pe ceilalți și te poziționezi mereu drept cel mai bun.

Anumiți oameni sunt mereu în competiție cu ceilalți sau cu ei înșiși

Câteodată, lauda de sine nu miroase a bine. Este un proverb pe care îl învățăm din copilărie.

Întâlnim în jurul nostru o mulțime de tipologii de oameni. Interesant este că uneori e bine să ne lăsăm avertizați și de zodia interlocutorului nostru. Spun astrologii de peste Ocean că există o serie de nativi care au orgoliul exacerbat.

Din ce categorie faci parte?

Nu o dată în viață te vei întâlni cu persoane vanitoase, care susțin cu înflăcărare că trebuie să le urmezi, căci ele dețin adevărul absolut. Se comportă deja de parcă dețin toate secretele lumii, sunt aroganți, absorbiți de sine și vor face tot posibilul să-și demonstreze superioritatea.

Fie așa au evoluat, fie a avut și astrologia un cuvânt de spus. Iată topul realizat de specialiști despre cele mai orgolioase semne zodiacale .

6.Racul

Sunt persoane extrem de atrăgătoare, caracterizate în general de sensibilitate, empatie, curaj

Sunt persoane extrem de atrăgătoare, caracterizate în general de sensibilitate, empatie, curaj

Racul este un semn dulce și sensibil, ține la ceilalți, dar nu uită niciodată cine este el. Iar dacă îți acordă atenție, va avea pretenția să i-o returnezi. Să faci la fel. Totul pare un concurs de ce-ți dau, asta vreau să primesc. Și atenție, Racul nu suportă respingerea sau refuzul prea ușor. Este un semn foarte intuitiv și se așteaptă să primească multe complimente, să fie lăudat și să-i fii recunoscător. Purtarea sa frumoasă nu este gratuită niciodată, avertizează astroloaga Rebecca Schmidt.

Este zodia care vrea să te bizui pe ea, însă care îți întinde și o capcană. Astrologul Ryan Marquardt descrie poetic situația cu care te va confrunta Racul: ”Își va retrage plasa de siguranță oferită fără atenționare, ca să vezi cât de valoros e el pentru tine.”

5.Taurul

Nu are un orgoliu exacerbat, știe să-și poarte singur de grijă și nu prea îi pasă de părerea celorlalți. Adesea își aleg o meserie prin care își pot afișa superioritatea în fața oamenilor. Mulți dintre ei lucrează cu mâinile, sunt bucătari, artiști, sculptori, medici.

Acest semn de Pământ este adesea centrat pe sine și nu va rata nicio ocazie de a se lăuda, de a se da exemplu.

4.Capricornul

Zodie de Pământ caracterizată de ambiție. Tot ce face Capricornul este cu o finalitate măreață. Nu va lucra la ceva doar de amorul artei, ci ca să se impună. Succesul este un mod de a trăi pentru el. Își prioritizează ambițiile și dorește să lase o moștenire care va aminti de el, să nu fie uitat. Are tot ce-i trebuie și reprezintă tipologia persoanei de succes, ramarcă Marquardt.

Însă motivația lor, ambiția, pasiunea și succesul îi pot îndepărta pe oameni. Această zodie se gândește la sine 95% din timp, iar când au ceva de finalizat, sunt focusați 100%. Capricornul profită de șanse și nu stă pe gânduri. El ia ceea ce-și dorește. Nu îi place să greșească, iar aroganța sa poate fi uneori extrem de dură și tăioasă.

3.Berbecul

Este zodia cea mai convinsă de ideea că doar când conduci ești cel mai bun. Iar asta poate avea de-a face și cu faptul că e deschizătorul zodiacului. Îi e greu să nu se gândească la el. Uneori, chiar uită că ceilalți există și contează. ”Transmite un vibe arogant din cauza firii sale independente, autonome.”, spune Marquardt. Are un orgoliu cât casa și este fericit doar când primește atenție. Are tendința de a fi conflictual cu cei din jur.

2.Scorpionul

Adoră să fie văzut, remarcat, este un semn super inteligent și adoră să se simtă cel mai deștept într-un cerc de persoane. Este vanitos, superior, mai ales când vine vorba de credințe, idei, opinii, spune astrologul.

Este zodia care va face doar ce vrea, indiferent ce opinie ai tu.

1.Peștii

Poate te va surprinde să vezi acest semn în cap de listă, mai ales că toată lumea îl știe de empatic și de drăguț. Ei bine, este zodia cea mai orgolioasă, spune expertul. Da, știm, neașteptat!

Ca ultimă zodie, simte cumva nevoia de a se afirma, să fie văzut, să nu fie uitat. E o ambiție care le vine din subconștient și se va dedica scopului de a te întrece. De a se valida în fața tuturor. Are o atitudine de superioritate care transmite: ”Eu sunt magic, cel mai bun, infinit mai bun decât tine.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...